Yardım Latte,Ice Americano Vs. Yapabileceğim Kahve Makinası Önerisi..

ravenz

80+
Reaksiyon skoru
15
Selam dostlar, latte, americano vs yapabileceğim bir kahve makinesine ihtiyacım var, aklımda alttaki makine var ama 20k civarlarına bir şey arıyorum. Kapsül kullanıyorum ama son zamanlarda berbat kahveler içtiğimi farkediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam attığınız Ninja güzel makine ama 20k bütçe deyip 35k makine atmışsınız ama orasınıda anlamadım attığınız gayet güzel makinedir bence
20k civarında kalacaksanız DeLonghi Magnifica ya da Philips tam otomatik modellere bakın derim. Kapsülden geçince zaten kahve konusunda baya fark hissedersiniz

Hocam attığınız Ninja güzel makine ama 20k bütçe deyip 35k makine atmışsınız ama orasınıda anlamadım attığınız gayet güzel makinedir bence
20k civarında kalacaksanız DeLonghi Magnifica ya da Philips tam otomatik modellere bakın derim. Kapsülden geçince zaten kahve konusunda baya fark hissedersiniz
Onu 20k civarlarına bu ayarda bir şey bulabilir miyim diye attım hocam :) Teşekkür ederim :)

Merhabalar cafe premier birkac aydır kullanıyorum memnunum.Almadan önce philips denemiştim ninjanın espressosu daha iyi veriyor manuel olmasıni dert etmiyorsanız alınır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak

Fiyat tablosu kesinlikle dengesiz be aldıktan sonra yer yer amazon indirim kodlarıyla 21k lara kadar düştüğü oldu.Şu an da 29k o da 1 stok onun harici 30k ya cıkmış biraz bekleseniz düşeceğini düşünüyorum

Merhabalar cafe premier birkac aydır kullanıyorum memnunum.Almadan önce philips denemiştim ninjanın espressosu daha iyi veriyor manuel olmasıni dert etmiyorsanız alınır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak

Fiyat tablosu kesinlikle dengesiz be aldıktan sonra yer yer amazon indirim kodlarıyla 21k lara kadar düştüğü oldu.Şu an da 29k o da 1 stok onun harici 30k ya cıkmış biraz bekleseniz düşeceğini düşünüyorum
29k burda inanılmaz, teşekkür ederim..

29k burda inanılmaz, teşekkür ederim..
Daha da düşer, sabırsızsanız alın ama :D

Bakın 1 ay önce ki fiyatı
1790078304523.webp

hocam beko arçeli grubnunda 17-40 bin tl arasında alternatifler vardı siteden bakıp online üzerinden alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,221
Üyeler
203,747
Son üye
Meiyox
Geri