Çözüldü✓ Kasa Temizliği Sonrası İşlemci Sıcaklığı Arttı

Reaksiyon skoru
7
Merhaba, işlemci 7600x bosta 38-43 aralığında oluyordu bugün kasayı temizledim herhangi bir parça sökmedim takmadım sadece genel temizlik yaptım 360 sıvı soğutma var ve suan boşta 58-60 arası neden olabilir böyle bir durum yaşayan oldu mu

Bu şekilde

Ekler

• 17901032050577400814609073651553.webp
    17901032050577400814609073651553.webp
    1 MB · Hit: 56
Merhaba, işlemci 7600x bosta 38-43 aralığında oluyordu bugün kasayı temizledim herhangi bir parça sökmedim takmadım sadece genel temizlik yaptım 360 sıvı soğutma var ve suan boşta 58-60 arası neden olabilir böyle bir durum yaşayan oldu mu
işlemci yarı yarıya çalışıyor gözüküyor üst ekranında, arkada uygulama veya güncelleme falan mı açık şu an kaç derece ?

Termal macunu yeniledin mi
3 ay önce yenilemiştim bir önceki bakımda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

işlemci yarı yarıya çalışıyor gözüküyor üst ekranında, arkada uygulama veya güncelleme falan mı açık şu an kaç derece ?
Derece aynı 1 saat bekledim düşer belki diye güncelleme filan kontrol ettim yok zaten kasayı temizlemeden öncede bişey yoktu soketler pimler aynı şekilde duruyor hiç oynamadım

Fanları bozmuşsundur radyatör fanlarını bak düzgün çalışıyormu

Bide borular 2 side mi sıcak ona bak

Hava falan tuttuysan fan hava üflemeden boşa dönüyor olabilir zamanında başıma geldi deli gibi dönüyordu fanlar ama hava üflemiyordu.

Birde konu dışı ejderhayı nerden aldınız hocam bayıldım.

BIOS ayarı yapmış mıydın? Yükte ısılara baktın mı hiç? Önce sonrası karşılaştırabilir misin?

Fanları bozmuşsundur radyatör fanlarını bak düzgün çalışıyormu

Bide borular 2 side mi sıcak ona bak
Fanlara elledim ince tüy temizleyici ile çok hassas ve ince sert değil borular daha öncede sıcak değildi şimdi de değil ama içinde bşr akış var fark ediliyor

Hava falan tuttuysan fan hava üflemeden boşa dönüyor olabilir zamanında başıma geldi deli gibi dönüyordu fanlar ama hava üflemiyordu.

Birde konu dışı ejderhayı nerden aldınız hocam bayıldım.
Fanlar hava üflüyor eksiksik çalışıyor hepsi havada üflüyor, arkadaşım 3d yazıcı ile bastı hobi olarak yapıyorum

Evet ince bir pamuk kıvamında tezmlieyici ile temizledim
Fanları elledin mi

Fanları elledin mi

Fanlara elledim ince tüy temizleyici ile çok hassas ve ince sert değil borular daha öncede sıcak değildi şimdi de değil ama içinde bşr akış var fark ediliyor

Fanlar hava üflüyor eksiksik çalışıyor hepsi havada üflüyor, arkadaşım 3d yazıcı ile bastı hobi olarak yapıyorum

Söktün mü peki yoksa aynı yerlerinde mi fanlar

Sökmedim de şuan normalde döndü hiç bir güncelleme açık bir uygulama yokken neden böyle yaptı acaba her yere baktım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,829
Üyeler
203,981
Son üye
murathan1903
Geri