Ben görüp görebileceğiniz en inançsız biriyim yani dinle falan işim olmaz hep kurmaca geliyor ama o kadar boşlukta hissediyorsun ki bazen inanmasanda inanasın geliyor yalnız hissetmekten kurtarıyor var mı böyle hisseden
inançın olayı seni yalnız hissettirmemek zaten .Ben görüp görebileceğiniz en inançsız biriyim yani dinle falan işim olmaz hep kurmaca geliyor ama o kadar boşlukta hissediyorsun ki bazen inanmasanda inanasın geliyor yalnız hissetmekten kurtarıyor var mı böyle hisseden
Sistem düzeni bozulursa dünya Madmax ve Fallout gibi senaryoya döner. Her adamın silahı belinde ve sinirleri tepesine atarsa sıka sıka gider.Ben inançlı biriyim Elhamdülillah ve arada hani şeytan bir dürter fitne sokar ya beynimize he aklıma çok nadir olsada geliyor eğer bir yaratıcı yoksa bize ne olacak ölümden sonra hayat yoksa biz napıyoruz bu lanet olası iğrenç sistemde ökene kadar vakit geciriyoruz yani eger ölümden sonra hayat yoksa yaşam rünyadaki en degerli şeydir ee peki biz bu yaşamımızı neden tadını çıkarmak yerine bu pislik sistemde çürütüyoruz zaten ölümden sonra boşlukta olacaksak neden boş bir hayat sürüyoruz ?
Diye düşünüyorum ve dedigin gibi aşırı korkunç bir his şahsen sadece 1 hakkın var ve bu 1 hakkında boş beleş seyler üzerinde çöp etme düşüncesi şahsen en korkunç hislerden biri
Yani evet muhtemlen herkes benim o dusundugum gibi dusunse kimse sistemi takmaz madmax’e donerdi ortalıkSistem düzeni bozulursa dünya Madmax ve Fallout gibi senaryoya döner. Her adamın silahı belinde ve sinirleri tepesine atarsa sıka sıka gider.
Ben varımPatates fırlatan silah yaparım kanalizasyon borusundan
![]()
Oğlum senin boş yorumunun olmadığı bir konu yok mu?agnostisizm deizm senin yol
Bir cok insan senin hissettigini hissettigi icin bir inanca sahip bir cok insan da digdugundan beri gordugu dini tek yol zannettigi icin inancina devam ediyor. Evrendeki yasami arastirip somut bir sonuc bulmaya calismaj yerine bir yaraticinin var oldugunu ve evreni yarattigina inanmak daha insana kolay geliyor.Ben görüp görebileceğiniz en inançsız biriyim yani dinle falan işim olmaz hep kurmaca geliyor ama o kadar boşlukta hissediyorsun ki bazen inanmasanda inanasın geliyor yalnız hissetmekten kurtarıyor var mı böyle hisseden