valla 6 taksit hb veya amazon olmazsa alamam, beklemeye geçtim veya 2k 540lık asusu alacağım beyaz olan.İncelemeyi bekliyoruz hocam![]()
valla 6 taksit hb veya amazon olmazsa alamam, beklemeye geçtim veya 2k 540lık asusu alacağım beyaz olan.İncelemeyi bekliyoruz hocam![]()
Amazon TR satıcısını sormuştum bakalım ne zaman gelir bekliyecezÖnce hep gaming gen'e geliyor.
Sorun eğer gaming genin Amazon'da satması ise bugün bile gelmiş olabilir.
Ama amazon TR satıcılı ise o hep en geç geliyor.
Genelde gaming gen'den sonra vatan veya itopya'ya geliyor.
internet kafe monitörü almam valla kim bilir kaç saattir ekran süresi
Normalde yurtdışı çıkış fiyati 1200 $ diyebiliyorum firmalar bi guzellik yapmis 1550$ a turkiyedeki musterilerine .... ulaştirmişOha türklerde ne para var direkt stokta yok tükenmiş yalnız fiyat baya uçuk ya almayacağım 50 veya 60 bin seviyesine gelirse düşünürüm o da seneye olur gibime geliyor![]()
Aynen öyle klasik TR işteNormalde yurtdışı çıkış fiyati 1200 $ diyebiliyorum firmalar bi guzellik yapmis 1550$ a turkiyedeki musterilerine .... ulaştirmiş
Nolur al yainternet kafe monitörü almam valla kim bilir kaç saattir ekran süresihiç birisi piksel temizleme de atmıyodur
1200$ vergisiz fiyatı.Normalde yurtdışı çıkış fiyati 1200 $ diyebiliyorum firmalar bi guzellik yapmis 1550$ a turkiyedeki musterilerine .... ulaştirmiş