valla 6 taksit hb veya amazon olmazsa alamam, beklemeye geçtim veya 2k 540lık asusu alacağım beyaz olan.İncelemeyi bekliyoruz hocam![]()
valla 6 taksit hb veya amazon olmazsa alamam, beklemeye geçtim veya 2k 540lık asusu alacağım beyaz olan.İncelemeyi bekliyoruz hocam![]()
Amazon TR satıcısını sormuştum bakalım ne zaman gelir bekliyecezÖnce hep gaming gen'e geliyor.
Sorun eğer gaming genin Amazon'da satması ise bugün bile gelmiş olabilir.
Ama amazon TR satıcılı ise o hep en geç geliyor.
Genelde gaming gen'den sonra vatan veya itopya'ya geliyor.
internet kafe monitörü almam valla kim bilir kaç saattir ekran süresi
Normalde yurtdışı çıkış fiyati 1200 $ diyebiliyorum firmalar bi guzellik yapmis 1550$ a turkiyedeki musterilerine .... ulaştirmişOha türklerde ne para var direkt stokta yok tükenmiş yalnız fiyat baya uçuk ya almayacağım 50 veya 60 bin seviyesine gelirse düşünürüm o da seneye olur gibime geliyor![]()
Aynen öyle klasik TR işteNormalde yurtdışı çıkış fiyati 1200 $ diyebiliyorum firmalar bi guzellik yapmis 1550$ a turkiyedeki musterilerine .... ulaştirmiş
9999 saattir kullanılıyor kardeş hiç de pixel temizlemiyorum ne olur al sen almazsan satacak başla enai bulamam. Ne kadar boş insan var ikinci el almam de geç, işin goygoyundayız zaten. 'hiç birisi pixel temizlemiyordur' özünde dediği, dikkat etmiyordur demek istiyorsun, eminim ben senden kat kat daha iyi bakıyorumdur, patavatsız cahilin tekisin.internet kafe monitörü almam valla kim bilir kaç saattir ekran süresihiç birisi piksel temizleme de atmıyodur