fahreneith
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 433
Booom
herhafta guzel patlatiyor. Agam bizle kafa buluyor.
düşük bütçeliler için iyi bir fırsattıBooomherhafta guzel patlatiyor. Agam bizle kafa buluyor.
Bu fiyat bu markaya fazla hakkı bu degil bence, bin lira alti olmassi lazim bomba diyebilmek icin.yağız beni güldürüyon be
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
düşük bütçeliler için iyi bir fırsattı
Şimdi gideyim de incelemelerine bakayımyağız beni güldürüyon be
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
düşük bütçeliler için iyi bir fırsattı
Var mı bu fiyata daha iyisi hocam varsa iptal edip onu alalımBu fiyat bu markaya fazla hakkı bu degil bence, bin lira alti olmassi lazim bomba diyebilmek icin.
Forumu takip et acelen yoksa illa denk gelir. Temu serbestken kimse bu paralari vermezdi bunlara.Şimdi gideyim de incelemelerine bakayım
Var mı bu fiyata daha iyisi hocam varsa iptal edip onu alalım![]()
Temu serbestken işte hocam misal bir tabletin de kılıfı 20 30 dolara falan satılıyor ama getiren adam 4,3k ya koymus başka muadili de yokForumu takip et acelen yoksa illa denk gelir. Temu serbestken kimse bu paralari vermezdi bunlara.
Demek istedigim o. Resmen insanlarla dalga gecer oldular. Tamam piyasaya gore fiyati iyi ama çinden getirdigi kendi uydurdugu markaya indirim diye 1400 lira fiyat koyuyorlar ve isin kotusu durum daha da kotuye gidiyor. Yuzune bakilmayan urunlere tamah eder olduk maalesef, elin avrupalisi bu fiyatlara en iyisini kullansin biz bunlari.Temu serbestken işte hocam misal bir tabletin de kılıfı 20 30 dolara falan satılıyor ama getiren adam 4,3k ya koymus başka muadili de yok
Zaten genel anlamda zam var bir de içerdekilere kaldık maalesef
Yoksa bence de bomba değil belki fırsat olabilir
Oled monitöre param yetse onu isteyecektimkeşke başka bişey isteseydin
lan para isteseydin o zamanOled monitöre param yetse onu isteyecektim