elrraeneeyup
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
ama tabii eğer çok uğraşmak istemiyorsan ve taksitli bir şekilde topluca almak istiyorsan almak istediğin site özelleştirme yapmana izin veriyorsa az biraz farkla bence soğutucuyu daha güzel bir şeye değişebilirsin. Oem paketlerde zaten genelde toplam 5-10 bin arası fazladan alıyorlar- peşin fiyatına taksit diyorlar ama aslında bu parayı senden işte böyle çıkarıyorlar.Tek tek bu parçaları alsan En ucuz olarak Ramler 30 bin işlemci 20 bin ekran kartı 95 bin desek 145 bin yapıyor ssd ve anakart 15 bin desek 160 bin. geriye kalan 15 bin tl yi senden o kasa ve o soğutucu için alıyorlar. bence o kasa ve soğutucuya alternatif olarak çok çok daha iyileri alınabilir üstüne üstlük ordan arta kalan parayla belki daha iyi bir anakart alınabilir.
Bu paketlerde zaten genelde böyle kısmalar yapıyorlar ve direk böyle veriyorlar. Eğer 170 bine toplayacaksan kendin topla aga.
Oem paketlere böyle yapıyorlar eskiden MSI kasa koyuyorlardı en azından. Şimdi adamlar James eşşek sıvı soğutucu koymuş 170 binlik kasaya. Şu markayı her gördüğümde midem bulanıyor.O psu ile bu sisteme start veriyorsan başına gelebilecek her şeyi hak ediyorsun demektir
Oem adı altında millete şu cihazları geçiriyorlar zaten. Çok büyük rezillikOem paketlere böyle yapıyorlar eskiden MSI kasa koyuyorlardı en azından. Şimdi adamlar James eşşek sıvı soğutucu koymuş 170 binlik kasaya. Şu markayı her gördüğümde midem bulanıyor.
Bu bütçede başka ne yapabilirim peki, tek tek toplamak yerine hazır alınca herhangi bir sorunda karşımda tek bir firma olursa iş daha kolaylaşır diye hazır almak istemiştim yani garanti süreci için. Peki sizin öneriniz nedir?Oem adı altında millete şu cihazları geçiriyorlar zaten. Çok büyük rezillik
Hocam iyileştirmek istesem 6-7k fark koyuyorya her şey tamam da şu eşşek psu sunu görmedin mi canım kardeşim
Burdaki sistemi özelleştirmiştimPSU'ya gelince idam fermanına dönüyor yavaş yavaş. 170K'lık sisteme eşşek psu almayın. PSU seçeneklerini atar mısın?
Ventonun modellerinde fspnin psuları çıkıyordu diye hatırlıyorum onlar olabilir yada bitfenix mh100 deki psu bfg gold modeli ise o da olabilir.Burdaki sistemi özelleştirmiştim
Vu bütçede hazır sistem önermiyozSizce ekteki sistem alınır mı? Tüm bütçem bu daha yukarıya çıkamam. Taksitli olması zorunlu başka bir şart yok. Fiyatı iyi mi daha iyisi bulunur mu?
Tek firma olması ne sağlayacak hocam size? Hiçbir şey, örneğin ekran kartında sorun yaşadınız İncehesap üzerinden yazdınız dediler ki vay efendim yollayın onlarda resmi tedarikçiye yollayacak falan filan aynı şey yani hatta süreç uzuyor açıkçası elbette İncehesap kendi tedarik ettiği parçalar için kendi ilgilenecek ama ben bir artı göremiyorum hatta böyle toplu sistemler de genelde kasayı komple yollamanızı istedikleri durumlar bile olabilir.Bu bütçede başka ne yapabilirim peki, tek tek toplamak yerine hazır alınca herhangi bir sorunda karşımda tek bir firma olursa iş daha kolaylaşır diye hazır almak istemiştim yani garanti süreci için. Peki sizin öneriniz nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam iyileştirmek istesem 6-7k fark koyuyor
Psu sistemine zarar verdiği zaman psu firmasıyla muhatap olursun. Onlar da sana yeni psu gönderirler herhalde. Hazır sistem de alsan her parçanın kendi teknik servisiyle uğraşman gerekiyor sorun halinde.Bu bütçede başka ne yapabilirim peki, tek tek toplamak yerine hazır alınca herhangi bir sorunda karşımda tek bir firma olursa iş daha kolaylaşır diye hazır almak istemiştim yani garanti süreci için. Peki sizin öneriniz nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam iyileştirmek istesem 6-7k fark koyuyor