4k butceyle 240hz 1080p ips panel bulunabilirmi hocam2500-3500 arasına genelde markasız 19-20 inç monitörler oluyor hocam, özellik olarak onlardan ayrışıyor, bence 2 iş için de alınır. Bütçe 4000 oluyorsa orada 240 hz modeller falan da oluyor orası ayrı tabi. 2-3k bandına bence alınabilecek bir kaç modelden biri.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...hd-ips-240-hz-oyuncu-u-fiyati,1609652562.html1080p ips 240 hz
4k butceyle 240hz 1080p ips panel bulunabilirmi hocam
Hocam yan monitör için kol kullanmıyorsanız bence pivot model bakın bence .Alınır mı paneli nasıl 2. Monitör yapıp kullanım için
ölü pixel iade ürünlerimi gönderiyorlar acabafiyat güzel ama 3 tane ölü piksel çıktı şanssızlık mı acaba, iade edebilirim.

2 .ekran olarak bunlar ne kdr önemli .video izlemek websitesi için kullanıcam cogunlukla.Hocalarım monitör elime ulaştı rahatsız edecek derecede ghosting var gibi hissettim.
Alıntıyı görüntüle
Ekran kartımdan dolayı 10 bit çalışıyor Windows destekliyor ama 1.07 milyar renk veremiyor 6 Bit+Frc ile 8 Bit verebiliyor maksimum. OC ile 195 Hz alabildim ekde de görülebildiği üzere değerlerim bu şekilde.
Alıntıyı görüntüle
Renk konusunda elimdeki Poco X7 Pro telefonda ( Canlı + Soğuk renk skalasında ) renk bakımından kırmızılar çok soluk aynı şekilde kırmızıların tonları da çok soluk. Siyah kalitesi konusunda beni az da olsa tatmin etti İPS bir monitör için. MPRT açılınca ghosting aşırı artıyor ve rahatsız edici derecede parlaklık kaybı ve kalite düşüşü yaşatıyor.
Flicker testinde ise gözümle görebildiğim kadar (5 derece Astigmat ve Miyop var) orta taraf sağ ve sol tarafa göre biraz daha hızlı tepki veriyor. Ekranda bölüm bölüm kareler belirip renk değişimi oluyor ama çok kısa sürede telefondan ağır çekimle bile zor fark ettim.
3369 TL için bu yazdıklarımı okuyup karar verin tabii ki alternatifi her zaman bu fiyatlara düşmez karar sizin.
2. monitör için gayet iyi gözüküyor. Zaten oyun için kullanılmayacaksa ghosting ve yüksek Hz gibi konular birinci monitör kadar önemli değil. Video izleyecekseniz renk ayarlarına biraz dikkat etmenizi öneririm, bende kırmızı tonlar pembeye biraz kayıyordu. Monitörün OSD'sinden ve kullandığınız ekran kartının renk ayarlarından düzenleme yapabilirsiniz. Renklerini beğendiğiniz bir telefon veya başka bir ekranı referans alabilirsiniz.2 .ekran olarak bunlar ne kdr önemli .video izlemek websitesi için kullanıcam cogunlukla.