Bu zamana kadar hep HB araç aldım fakat artık D segment bir araç almak istiyorum. Benzinli dizel farketmez ama dizel önceliğimdir. Eğer çok kafama yatarsa 2 ye kadar çıkabilirim. Dolu bir araç olursa çok iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Sağolun hocam bunuda düşünüceğim. Aklımda İnsignia B 1.6CDTİ Grand Sport T Exclusive ile 1.6TDi SuperB Highline var. Sizce onlar nasıl?Honda accord 1.5 190hp executive plus.
Hocam siz siz olun insignia bulaşmayın bakım maliyetlerini geçtim sorunlu araçlar. Superb ve passatlarda dq200 dsg şanzıman kavrama vs. Masraflarını göze alırsanız özellikle superb aşırı geniş aile arabası. Geniş iç mekan ve bagaj hacmi önemliyse superb ama diğer türlü her konuda accord derim.Sağolun hocam bunuda düşünüceğim. Aklımda İnsignia B 1.6CDTİ Grand Sport T Exclusive ile 1.6TDi SuperB Highline var. Sizce onlar nasıl?
hocam ilk arkadaşın dediği aracı alın 6 ay kullanma şansım oldu gerçekten konforlu bir araç dedirtecek kadar iyi , özellikle alırsanız EXECUTİVE PLUS alın her yeri ile dolu dolu ve sorunsuz bir motor .Sağolun hocam bunuda düşünüceğim. Aklımda İnsignia B 1.6CDTİ Grand Sport T Exclusive ile 1.6TDi SuperB Highline var. Sizce onlar nasıl?