Üniversite İçin Tablet Önerisi Lazım!!!

Xiaominin yazılımı berbat ve tek başına alınmaması için yeterli bir sebep. Lenovo fena değil ama dayanıklı olmadığı belli sorunlarının olduğu yönde şikayetler oluyor, o riski alırsan cihaz iyi ama o yüzden önermedim.

Samsung önerme sebebim yazılım olarak çok başarılı olduğunu düşünmem, Honor da yazılımda fena değil Huawei kökünden geliyor ve donanımı da güzel o fiyat bandına.
teşekkürler onerılerin icin

Dostum adam 20k bütçe yazmış yoga tab şuan 30k yoksa çok güzel tablet
Xiaominin yazılımı berbat ve tek başına alınmaması için yeterli bir sebep. Lenovo fena değil ama dayanıklı olmadığı belli sorunlarının olduğu yönde şikayetler oluyor, o riski alırsan cihaz iyi ama o yüzden önermedim.

Samsung önerme sebebim yazılım olarak çok başarılı olduğunu düşünmem, Honor da yazılımda fena değil Huawei kökünden geliyor ve donanımı da güzel o fiyat bandına.
Xiaomi için elbette mükemmel yazılımı var demiyorum ama o kadar da kötü değil
Lenovonun dayanıklılık konusunda ise Yoga Tab şikayet var'da 1 yıl içinde 10 dan az şikayet almış ve bunların çoğu aksesuar yetersizliğinden açılmış. 1 deli kuyuya taş atıyor 40 kişi atlıyor bükülme sorunu iPad, Samsung s serisi ve pad 7 8 serisinde de var sonuçta kapakları metal, metali esnetirsen, zarar verirsen plastiğe göre daha kalıcı etki bırakır.

Öneri kısmında ise ekranının 500 nit olması sorun değilse v9 da olabilir geçen hafta fiyatı 20k üstüne fırlamıştı şimdi yeniden inmiş, indiğini yeni gördüm bu sebepten şöyle ilk mesajımı düzelteyim şuan bu fiyata alınabilecek 2 tablet var onlar da pad 7 ve v9
Ekran olarak pad 7 daha iyi ancak v9 daha iyi ses ve yazılım deneyimi sunar ikisini de denedim. Özellikle Honorda medya tüketimi çok zevkliydi yazılımında da sıkıntı yaşamadım
Aynı fiyata ikisi arasında kalsam v9 alırdım

Son düzenleme:
Yoga tab uçtu gitti, bu bütçenin en iyisi bence Nubia Pad Pro.

Yoga tab uçtu gitti, bu bütçenin en iyisi bence Nubia Pad Pro.
Yoga tab yine iyi dayandı, piyasa ikiye katlanmışken 20k altında tutundu
Bu tableti 1 ay boyunca önerince de 2 3 fanboy beni fanboyluk ile suçladı :D
1 haftada yüzde 50 zamı çaktılar, piyasa normaline geldi
Nubia konusunda kalem vb konusu nasıldır bilmiyorum, kullanmadım da ama kağıt üstünde güzel duruyor bu fiyata 7 gen 3

Son düzenleme:
ipad alıp almamakta acıkcası kararsızım telefonum ve dıger tum teknolojık aletlerım genel olarak samsung
telefon falan da samsung ise senkronize olmaları çok tatlı benimde öyle ve kalemi bence çok iyi samsung tabletlerin

Yoga tab yine iyi dayandı piyasa ikiye katlanmışken 20k altında tutundu
Bu tableti 1 ay boyunca önerince de 2 3 fanboy beni fanboyluk ile suçladı :D
Öyle bir dominasyon koydu ki 35k'ya kadar daha iyisi yoktu, 35-40k bandındaki tabletler de aradaki farka değer özellik sunmuyordu. Öyle bir fiyatta satıldı işte.

ne okuyorsun resim şablon gibi gibi yapıyorsan apple öneririm onu kalemi basınç var o yüzden 2el alcaksan air olabilir

ne okuyorsun resim şablon gibi gibi yapıyorsan apple öneririm onu kalemi basınç var o yüzden 2el alcaksan air olabilir
Kalem basıncı hemen hemen her kalemde var dostum hatta Apple bu konuda rakiplerinden daha az basınç hassasiyeti sunuyor ancak bu aşırı önemli bir şey değil pastanın üzerindeki kiraz gibi diyebilirim
Kalemi ve uygulaması genel olarak çok güzel hatta benim için top 3 arasındadır ama arkadaş Samsung yerine Apple kullansaydı önerilebilirdi

Son düzenleme:
Uçak teknolojisi okuyorum yoga tab inermi eski fiyatına beklesem sizce
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dedi
Kalem basıncı hemen hemen her kalemde var dostum hatta Apple bu konuda rakiplerinden daha az basınç hassasiyeti sunuyor
Ancak kalemi ve uygulaması genel olarak çok güzel arkadaş Samsung yerine Apple kullansa önerilebilirdi
Dedigim gibi apple ye pek yanaşmıyorum su yoga tabı alabilseydim iyiydi valla

Son olarak bu ürün arasında kaldım sizce hangisi?

Honor pad v9 / 17500 tl
Lenovo idea tab pro / 17620 tl
Xiaomie pad 7 / 17400 tl

Son olarak bu ürün arasında kaldım sizce hangisi?

Honor pad v9 / 17500 tl
Lenovo idea tab pro / 17620 tl
Xiaomie pad 7 / 17400 tl
Selamlar, pad 7 icin kalem stok sorunu var. Kendi sitelerinde stokta yok uzun zaman boyunca gelmiyormus yani simdi pad 7 alirsaniz uzun bir sure kalem icin takip etmeniz gerekebilir. Bununla alakali internette de yakinan cok. Bende kardesime tablet alacaktim ders icin hatta pad 7 dusunuyordum ama kalemi olmayinca bi isimize yaramayacagi icin alamadim. Hala da kararsizim tab s10fe aklimi celiyor onun da ekrani kalitesiz falan denmis :D padv9 guncelleme ne kadar alir acaba bilginiz var mi? 2 seneye kaderine terk ederler mi?

Selamlar, pad 7 icin kalem stok sorunu var. Kendi sitelerinde stokta yok uzun zaman boyunca gelmiyormus yani simdi pad 7 alirsaniz uzun bir sure kalem icin takip etmeniz gerekebilir. Bununla alakali internette de yakinan cok. Bende kardesime tablet alacaktim ders icin hatta pad 7 dusunuyordum ama kalemi olmayinca bi isimize yaramayacagi icin alamadim. Hala da kararsizim tab s10fe aklimi celiyor onun da ekrani kalitesiz falan denmis :D padv9 guncelleme ne kadar alir acaba bilginiz var mi? 2 seneye kaderine terk ederler mi?
lenovo kalitesine guvenerek ve acıkcası boyutu yapacagım ıs ıcın buyuk olması avantajı ıle ıdea tab pro tercıh ettım sordugunuz soru hakkında da maalesef bılgım yok

Geri