Üniversite İçin Tablet Önerisi Lazım!!!

Tek tek inceleyemedim fakat öncelikle markaya bakın tablet konusunda apple > samsung > lenovo, sonrasında satıcıya bakın amazon hb trendyol gibi güvenilir satıcılar olsun en son özelliklere bakıp satın alabilirsiniz kendinizi 20 bin ile sınırlandırmayın tabletlere taksit yapılıyor sonuçta en az 4 sene üniversitede kullanacaksın sağlam bir şey olsun.

Tek tek inceleyemedim fakat öncelikle markaya bakın tablet konusunda apple > samsung > lenovo, sonrasında satıcıya bakın amazon hb trendyol gibi güvenilir satıcılar olsun en son özelliklere bakıp satın alabilirsiniz kendinizi 20 bin ile sınırlandırmayın tabletlere taksit yapılıyor sonuçta en az 4 sene üniversitede kullanacaksın sağlam bir şey olsun.
ucak teknolojisi okudugum ıcın 2 sene okuyacagım ancak dgs dusunuyorum 4 seneye cıkabılır dedıgınız gıbı ancak 20 bin tl ye alacagım tabletın 4 sene goturecegını dusunuyorum

Şuanda bu bütçe için pad 7 var ancak güncelleme desteği az kaldı bunu sorun etmiyorsan pad 7 al
Edit: v9 un fiyatı da inmiş

Son düzenleme:
ucak teknolojisi okudugum ıcın 2 sene okuyacagım ancak dgs dusunuyorum 4 seneye cıkabılır dedıgınız gıbı ancak 20 bin tl ye alacagım tabletın 4 sene goturecegını dusunuyorum

Bütçeyi biraz daha yükseltebilirseniz ipad en iyi seçenek gibi duruyor. Öğrenci indirimi ile 24 bine geliyor.

Bütçeyi biraz daha yükseltebilirseniz ipad en iyi seçenek gibi duruyor. Öğrenci indirimi ile 24 bine geliyor.

ipad alıp almamakta acıkcası kararsızım telefonum ve dıger tum teknolojık aletlerım genel olarak samsung

yoga tab icin beklemem gerekıyor su anda 20 bin bandından 30 bin bandına fırlamıs durumda fıyatı ve uzun kullanımda tablette bukulme sorunları oldugunu duydum kronıkmıs sanırım
o sorun kronik sayılmaz @Yağız. bu adam kullanıyor sana artılarını söylesin

neden peki dıgerlerını eleme sebebınız nedır hocam yada bu onerdıklerınızı neden onerdınız
Xiaominin yazılımı berbat ve tek başına alınmaması için yeterli bir sebep. Lenovo fena değil ama dayanıklı olmadığı belli sorunlarının olduğu yönde şikayetler oluyor, o riski alırsan cihaz iyi ama o yüzden önermedim.

Samsung önerme sebebim yazılım olarak çok başarılı olduğunu düşünmem, Honor da yazılımda fena değil Huawei kökünden geliyor ve donanımı da güzel o fiyat bandına.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,270
Üyeler
204,102
Son üye
swina
Geri