🔥İndirim Ssn Sports 2100gr 70 Servis Protein Tozu + 300gr Creatin- 2668 TL 🔥

Reaksiyon skoru
85
Forumda 4000 TL ye ''indirim'' adı altında protein tozu paylaşılınca bu konuyu açma gereği duydum.

Piyasadaki whey fiyatlarına bakarsanız bu fiyat bedava diyebilirim.

70 servis, her bir servis 30gr ve 22gr protein içeriyor + olarak her serviste 6 farklı amino asit takviyesi de eklemişler.

Bu sayfadaki tüm ürünlerde sepette %25 indirim uyguluyor, indirim kodu: TavukPilav.

2100GR protein 2549 TL, 1770GR olanı 2099 TL, 2100GR Protein + 300GR Creatin 2668 TL

Tonla ürün var tek tek bakın işte, fiyatları piyasaya göre çok iyi.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-09-28 164442.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-28 164442.webp
    72.7 KB · Hit: 274
kullandım faydasını da gördüm tadı da çok güzeldi :) ama benim aldığım zamanlarda uygundu şimdi artmış biraz.

İlk defa duyuyorum nasıl acaba alınır mı sozce? Elimde hardline whey var zatense bunu bi yedeğe çeksem mi

kullandım faydasını da gördüm tadı da çok güzeldi :) ama benim aldığım zamanlarda uygundu şimdi artmış biraz.
ben de eskiden almıştım güzel içeriğini paylaşıyorlardı o zaman içerik temizdi . 1-2 ay önce istedim artık paylaşamadıklarını söylediler . proteinocean , ssn markalarından altına düşmemenizi öneririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk defa duyuyorum nasıl acaba alınır mı sozce? Elimde hardline whey var zatense bunu bi yedeğe çeksem mi
hardline içeriği kadar temiz değil f/p bir ürün

uzun süredir SSN kullanıyorum SSN adamdır adam..saf gibi son sefer denemek amaçlı xpro markasını aldım içerken işkenceye dönüşüyor..biter bitmez SSN den devam

ben de eskiden almıştım güzel içeriğini paylaşıyorlardı o zaman içerik temizdi . 1-2 ay önce istedim artık paylaşamadıklarını söylediler . proteinocean , ssn markalarından altına düşmemenizi öneririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hardline içeriği kadar temiz değil f/p bir ürün
Orası kesin zaten

çileklisini limonlu creatinle karıştırıyordum manyak bişe oluyordu

Şu Fellas'a o kadar ön yargılı yaklaştım kendime resmen kızıyorum ya, aroma olarak baymayan ve çikolatası en lezzetli olan tek marka olabilir. Bigjoy'u aldığıma pişmanım...

Şu Fellas'a o kadar ön yargılı yaklaştım kendime resmen kızıyorum ya, aroma olarak baymayan ve çikolatası en lezzetli olan tek marka olabilir. Bigjoy'u aldığıma pişmanım...
Bir de ssn den falan bin kat daha fazla güven veriyor fellas

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,264
Üyeler
204,101
Son üye
YGuzel
Geri