ne için dusurmek istiyorsunuzMerhabalar windows 11de 26h2den 23h2 falan dusurmek istiyorumda veri kayipsiz dusurebiliyomuyum acaba uup ile indirdim yazdirdim ama komple sifirlatiyor yardimci olurmusunuz
Evet. Özellikle büyük sürüm güncellemelerini almayın. Müsait zamanda temiz kurulum (usb) yaparak yeni sürüme geçin.Format atipmi geciyim
W10 gecsem bi problem olurmu acaba arayuzune alisamadim bu 11in sadece guvenlik guncellemesi almiyor sanirimEvet. Özellikle büyük sürüm güncellemelerini almayın. Müsait zamanda temiz kurulum (usb) yaparak yeni sürüme geçin.
problem olur. win11 kalın.W10 gecsem bi problem olurmu acaba arayuzune alisamadim bu 11in sadece guvenlik guncellemesi almiyor sanirim
Son sürümle ilgili geliştirici notlarına bakmadım hocam. Bir göz atın ona göre karar verirsiniz.Tamamdir teşekkurler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birde 23h2mi onerirsiniz 24mu
windows 10 geçeceksen iot ltsc geç hocam.W10 gecsem bi problem olurmu acaba arayuzune alisamadim bu 11in sadece guvenlik guncellemesi almiyor sanirim
low-end olmayan sistemlerde hiçbir faydası yok ltsclerin.. ha güvenlik güncellemesi için söylüyorsan ona bir şey diyemem.windows 10 geçeceksen iot ltsc geç hocam.
sadece bilgisayarın fazla yeniyse wifi kartlarında vs problem çıkabiliyor diye biliyorum
Yeni am5 e gecmistim 24h2 de sorun yoktur herhalde oyunlarda donuyo takiliyor ssdyi gormuyor sacma sapan seylerwindows 10 geçeceksen iot ltsc geç hocam.
sadece bilgisayarın fazla yeniyse wifi kartlarında vs problem çıkabiliyor diye biliyorum