Windows 11 Sürum Dusurme

wolkryy

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhabalar windows 11de 26h2den 23h2 falan dusurmek istiyorumda veri kayipsiz dusurebiliyomuyum acaba uup ile indirdim yazdirdim ama komple sifirlatiyor yardimci olurmusunuz

büyük güncellemeleri doğrudan almayın düzgün format atın

Evet. Özellikle büyük sürüm güncellemelerini almayın. Müsait zamanda temiz kurulum (usb) yaparak yeni sürüme geçin.
W10 gecsem bi problem olurmu acaba arayuzune alisamadim bu 11in sadece guvenlik guncellemesi almiyor sanirim

W10 gecsem bi problem olurmu acaba arayuzune alisamadim bu 11in sadece guvenlik guncellemesi almiyor sanirim
windows 10 geçeceksen iot ltsc geç hocam.
sadece bilgisayarın fazla yeniyse wifi kartlarında vs problem çıkabiliyor diye biliyorum

sadece bilgisayarın fazla yeniyse wifi kartlarında vs problem çıkabiliyor diye biliyorum
low-end olmayan sistemlerde hiçbir faydası yok ltsclerin.. ha güvenlik güncellemesi için söylüyorsan ona bir şey diyemem.

Yeni am5 e gecmistim 24h2 de sorun yoktur herhalde oyunlarda donuyo takiliyor ssdyi gormuyor sacma sapan seyler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,594
Üyeler
204,757
Son üye
tolgahannn.20
Geri