Papara Alt Limitsiz 250₺ Cashback

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

NightWish2434

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,385
Forumda konusunu göremedim. Nereden alışveriş yaptığınız farketmiyor anladığım kadarıyla. Amazondan 345₺lik bir alışverişim olacaktı papara ile ödedim 250si geri yattı anında. Kullanmayan kalmasın

Forumda konusunu göremedim. Nereden alışveriş yaptığınız farketmiyor anladığım kadarıyla. Amazondan 345₺lik bir alışverişim olacaktı papara ile ödedim 250si geri yattı anında. Kullanmayan kalmasın
Hocam şimdi 300tl lik alışveriş yaptım amazondan size özel bir şeyler yoksa hata olmuş olabilir bana hiç bir şey gelmedi cashback kısmındada amazon görünmüyor

detaylarını ıyıce yaabılır mısın hocam? ona gore bende bır urun sıparıs edıcem. dıger arkadas gelmedı demıs.

Sim blokesi olunca açılmıyor lanet uygulama

Hocam şimdi 300tl lik alışveriş yaptım amazondan size özel bir şeyler yoksa hata olmuş olabilir bana hiç bir şey gelmedi cashback kısmındada amazon görünmüyor
detaylarını ıyıce yaabılır mısın hocam? ona gore bende bır urun sıparıs edıcem. dıger arkadas gelmedı demıs.
Olay amazonla alakalı değil papara ile alakalı ben acilis hediyesi olarak herkese verdiler sandım sizde yok mu?
64419.webp

Size özel sanırım hocam bendede yok.

size özel hocam

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,316
Üyeler
204,679
Son üye