❌İndirim Bitti! 9799 TL LG 27g640a-B Ultragear G6 27'' 1ms (Gtg) 300hz (HDMI+Dp+Usb-C) G-Sync + Freesync Premium 2k Qhd (2560x1440) Ips Pivot Gaming Monitör

Yapıştırdım bir tane monitör bakınıyordum uzun süredir zaten. Paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum.

Korkunun ecele faydası yok sonuç olarak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşlemcin 9900 x ise aşmaz
Malesef r5 7600 var o da valoda ve csde belki kurtarır hikayelide 100fps düşer. Yinede alınır mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

indirim bitmiş ya

Çok düşünüyorsunuz beyler :D

Reis ufak bi yorum da ekler misin daha da aydınlanalım :))

Son düzenleme:
Aktif olarak kullanıyorum ve şu an baktım 188 saat olmuş herhangi bir sorun yok sadece windows açılırken ekranda minik böyle parazit çizgi gibi bir şey çıkıyor onun nedeni de kablodan mı yoksa benim ekran kartımdan mı bilmiyorum hoparlörü diğer monitörlere kıyasla fazlasıyla kat kat daha iyi kutu içeriği zengin yeni nesil hdmı kablosu dp kablosu falan veriyorlar hoparlörden bir şey beklemeyin tv almıyorsunuz tatmin edici sesi var ama 2+1 gibi kaliteli değil 10w hoparlörü mevcut. 300hz 2k da kullanırken bir sorun yaşamadım hatta yeni nesil hdmı verdiği için ondan bile 2k 300hz aldım ben de şaşırdım görüntü kalitesi olsun vs her şey gerçekten güzel bir sorun yaşamadım 9k ya düşünce çok şaşırdım ben amazondan 14kya aldım 6 ay taksitle 9k ya bunun 2k 200hz 610 modelini satıyorlar typ a kablosu çıkmıyor bir tane yazıcı kablosu alırsanır monitördeki usb portlarını aktif edebilirsiniz onların rengi de mavi 3.0 sanırım typc de 15w şarj desteği mevcut paneli auo lg kadar kaliteli değil lg olede yöneldi ama kötü değil dp ile bağladığımda 12bit renk derinliği bile diyor 10 bitde kullanıyorum fark yok zaten sorusu olan varsa seve seve cevaplarım amazondan almanız tavsiyem ölüpixel gibi bir durumda iade olur sorunsuz ışık sızması yok ips glow var o da çok minimal düzeyde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,571
Üyeler
204,747
Son üye
Kryzen.
Geri