Technopat Neden En Ufak Yazım Hatasında Kısıtlama Ekliyor Kullanıcıya ??

kskral00

80+
Reaksiyon skoru
24
ya abi bu platform neden yazılan herşeye kısıtlama atıyor küfür yok argo yok vürgül koy başlı şöyle yaz felan diye kısıtlama atıyolar

yıllardır Donanım arşivindeyim saçma sapan uyarılar aldığım oldu ama diğer forumlara bin basar ego kasıyo bazıları forumlarda technopatta bunun en büyük sahibi

yıllardır Donanım arşivindeyim saçma sapan uyarılar aldığım oldu ama diğer forumlara bin basar ego kasıyo bazıları forumlarda technopatta bunun en büyük sahibi
abi hiç sorman ya daha dün açtım ordan hesap 1 günde 2 kere kısıtlama yedim kim bakıyo o siteye bunlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyom ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ya abi küfür yok argo kelime yok bişey yok bırakında insanlar rahat rahat konuşsun manyak bunlar ya RTÜK gibi ceza kesiyolar manyak bunlar ya valla manyak vürgül koymadın konun başlını düzgün yazmadım ee olabilir modlar düzeltsin bir zahmet yav senki türkçe dersinde mastır yapıyok

De da ayrı yazılırdan banlanmıştım bi ara :D
1791381142019.webp

De da ayrı yazılırdan banlanmıştım bi ara :D
Alıntıyı görüntüle
burada da bazen saçma sapan şeyler görüyoruz ama bu kadar abartı olmaması lazım :D

dün birisi "okullarda kompozisyon dersleri verilmiyor mu artık" gibi bir serzenişte bulunmuştu forumda ve çok haklıydı, bazen 8-10 kere okumak ve anlamı tahmin etmek gerekiyor. minimal seviyede, anlam bütünlüğünü koruyacak seviyede olsa yeterli bence

en çokta ora kullanılıyor millet mi kafayı yiyor ben mi kafayı yiyom anlamadım arkadaş

şimdi ne var bu yazdım'da bana 1 saat kısıtlama atmış bunlar küfür yok hakareket yok aşalama yok kavga yok bu sitenin sahibi çilekli pudingin içinde yaşıyor heralde

Çözüm basit yazdıklarını sitede yayınlamadan önce yapay zekaya atıyorsun.Tüm yazım hatalarını düzeltmesini istiyorsun.Sonra kopyalayıp yapıştırıyorsun.Hadi şimdi gelip kısıtlasınlar.
abi o ne demek ya resmi kurumlara yazı mı yolluyoruz ben bu muhabbeti askerde yaşadım tutanak evraklarını ters zımbalamıştım bayan bir astsubay vardı bunları ters zımbalamıssın mehmet dedi bende bişey olmaz nolacak ki komtanım dedim kadın bana bunlar alay komutanın önüne gidecek herşeyi nizamı kuralı felan var demiş nasıl bişeyse insanlar ters zımbadan bile rahatsız oluyormuş 🤣🤣

burada da bazen saçma sapan şeyler görüyoruz ama bu kadar abartı olmaması lazım :D

dün birisi "okullarda kompozisyon dersleri verilmiyor mu artık" gibi bir serzenişte bulunmuştu forumda ve çok haklıydı, bazen 8-10 kere okumak ve anlamı tahmin etmek gerekiyor. minimal seviyede, anlam bütünlüğünü koruyacak seviyede olsa yeterli bence
valla bura oraya göre 1000 kat iyi

modları sövdüm kapatın hesabımı dedim 5 satır yazı yaz 1 saat ceza 2 satır yazı yaz bekle bu ne la

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-10-07 165709.webp
    Ekran görüntüsü 2026-10-07 165709.webp
    53.9 KB · Hit: 43
Son düzenleme:
ya abi bu platform neden yazılan herşeye kısıtlama atıyor küfür yok argo yok vürgül koy başlı şöyle yaz felan diye kısıtlama atıyolar
Forum kurallarında var çünkü, onların sistemini genel olarak beğeniyorum ama moderatörler bazen fazla abartıyor.

Çözüm basit yazdıklarını sitede yayınlamadan önce yapay zekaya atıyorsun.Tüm yazım hatalarını düzeltmesini istiyorsun.Sonra kopyalayıp yapıştırıyorsun.Hadi şimdi gelip kısıtlasınlar.
O sırada gelen “yazım yanlışı bulunan mesajı alıntılama” cezası 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,104
Üyeler
204,613
Son üye
emoss31
Geri