NRGN
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
her şeye de patlamayın be kardeşimPatladım şuna.
her şeye de patlamayın be kardeşimPatladım şuna.
allah belanı verecek ağzımda çay vardı şirketin monitörüne tükürdüm resmenbf6'daki gibi susturucular hep pahalı
kanki izmirde oturuyorum yeni uniye gectim bizim lise 93 obp ile aliyor okulun %60 70inden fazlasi milliydiForumun yaş ortalaması 15 ülkede milli olma yaşı 20. O da doğuda erken evlenenler ve izmir eskişehirde üni okuyanlar sayesinde
kim kullanıyor da 10 tane alıyor anlamıyorumortada link mink yok herkes 10 tane almış![]()
Hic söylemeortada link mink yok herkes 10 tane almış![]()
Gider hocam. mümkünse satmadan önce hepsini iğneyle del de doğum oranı artsın ülkenin.Bu ne işe yarıyor? Alsata gider mi?
bakamıyorlar sonra sokaklar böyle oluyor hocam. bakamayacak olanın çocuğu olmasınGider hocam. mümkünse satmadan önce hepsini iğneyle del de doğum oranı artsın ülkenin.
nasıl 20 çalıştığım her yerdeki abiler 13 yaşında komşuyla milli olmuşlardıForumun yaş ortalaması 15 ülkede milli olma yaşı 20. O da doğuda erken evlenenler ve izmir eskişehirde üni okuyanlar sayesinde
Dayı PC toplama işi para gerektiren bir iş üstüne indirim kovalayacak ve forumlarda takılacak ölme eşşeğim ölme buradaki insanların min yaşı 16 dan başlıyordur abartma sendeForumun yaş ortalaması 15 ülkede milli olma yaşı 20. O da doğuda erken evlenenler ve izmir eskişehirde üni okuyanlar sayesinde
Genelev yönetiyorsun kral herhalde1 senelik
Lut kavminde mi yaşıyorsun mqnasıl 20 çalıştığım her yerdeki abiler 13 yaşında komşuyla milli olmuşlardı
13 yaşında sünnet olmuştur komşu kızı görmüştür maxnasıl 20 çalıştığım her yerdeki abiler 13 yaşında komşuyla milli olmuşlardı