Ping'in kaç?La yeter be fiber diye aldık oyunlarda Ping oluyor şaka mı bu ? Sözde altyapı da varmış 12 mbps ye kadar .Bu ping illetinin çözümü yok mu?
Yav artıyor işte 17 den 90 a 90 dan 150 150 den 300Ping'in kaç?
Kablo ile bağlaniyorsaniz kablodan kaynakli olabilir.Yav artıyor işte 17 den 90 a 90 dan 150 150 den 300
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşlar çözüm yok mu
spped test de 12 ping diyor
int diğer odada olduğu kablo ile bağlamadımKablo ile bağlaniyorsaniz kablodan kaynakli olabilir.
odadan odaya dolaştırmak için ttnet çalışanı uzun kablo koydu baya uzun o yüzdedn olabilir mi acaba ?int diğer odada olduğu kablo ile bağlamadım
Bilgisayara kablo ile bağlayın doğrudan azalir.int diğer odada olduğu kablo ile bağlamadım
odadan odaya dolaştırmak için ttnet çalışanı uzun kablo koydu baya uzun o yüzdedn olabilir mi acaba ?
diğer odadan kablo ile getirebilirim ama ailem izin vermiyor yok kablo koparsa nolur diye .Artık pc nin yerini mi değiştirsem diye düşünüyorum ama int salonda yani orası hep dolu oluyorBilgisayara kablo ile bağlayın.
yani ama neden youtubeda 1080 60 fps izleniyor birtek ping sorunu varBilgisayara kablo ile bağlayın doğrudan azalir.
Kablo koparsa ne olurumu var kablo yolun ortasindan gelmez zaten aşagıdan köşelerden veya yukardan kapı üstünden elektrikçi çagirirsaniz kabloyu saklayarak güvenli şekilde istediğiniz odaya gelir.diğer odadan kablo ile getirebilirim ama ailem izin vermiyor yok kablo koparsa nolur diye .Artık PC nin yerini mi değiştirsem diye düşünüyorum ama int salonda yani orası hep dolu oluyor
dedim tavandan uzatalım kabul etmediler .En ufak bir fikir versem hemen laf sayıyoKablo koparsa ne olurumu var kablo yolun ortasindan gelmez zaten aşagıdan köşelerden veya yukardan kapı üstünden elektrikçi çagirirsaniz kabloyu saklayarak güvenli şekilde istediğiniz odaya gelir.
12 mbs fiber mi oluyor ilginç ben 6 mbs ile csde 50 ms de oynuyomLa yeter be fiber diye aldık oyunlarda Ping oluyor şaka mı bu ? Sözde altyapı da varmış 12 mbps ye kadar .Bu ping illetinin çözümü yok mu?
ne bilim öyle dediler .Kutusu siyah böyle12 mbs fiber mi oluyor ilginç ben 6 mbs ile csde 50 ms de oynuyom
işte bunun aynısı intyernette buldum resmini12 mbs fiber mi oluyor ilginç ben 6 mbs ile csde 50 ms de oynuyom
12 mbs için normal bi modem de yeterli olurne bilim öyle dediler .Kutusu siyah böyle
işte bunun aynısı intyernette buldum resmini
Alıntıyı görüntüle
moedmin kutusunda da FİBERİN GÜCÜ yazıyor12 mbs fiber mi oluyor ilginç ben 6 mbs ile csde 50 ms de oynuyom