GameGaraj dan ben bu ssdyi çıkartsam bana ne önerirsiniz ve takabilir miyim birde. 350 tllik mağazdan ssd önerilebilir misiniz?Hayır alınmaz, sağlık sorunu var.
DRAM'i yok, sıcaklık ve hız sorunu yaşayan azınlık da var.
Bunu öneririm.GameGaraj dan ben bu ssdyi çıkartsam bana ne önerirsiniz ve takabilir miyim birde. 350 tllik mağazdan ssd önerilebilir misiniz?
GameGaraj dan ben bu ssdyi çıkartsam bana ne önerirsiniz ve takabilir miyim birde. 350 tllik mağazdan ssd önerilebilir misiniz?Alınmaz dostum, kronik sorunları olan bir SSD kendisi, uzak durulmalı.
Mağaza yokmu?Bunu öneririm.
Fakat 25 TL daha koyup bunu alırsan daha iyi olur.WD Blue 2.5" 250GB 530-560MB/s SSD WDS250G2B0A Fiyatı
WD Blue 2.5" 250GB 530-560MB/s SSD WDS250G2B0A en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
![]()
Kingston A2000 SA2000M8/250G 250 GB PCIe 3.0 x4 M.2 NVMe SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kingston A2000 SA2000M8/250G 250 GB PCIe 3.0 x4 M.2 NVMe SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Öneremem, ne var bilmiyorum orada.GameGaraj dan ben bu ssdyi çıkartsam bana ne önerirsiniz ve takabilir miyim birde. 350 tllik mağazdan ssd önerilebilir misiniz?
aynı frisby psu gibimi hocam bomb has been plantedAlınmaz dostum, kronik sorunları olan bir SSD kendisi, uzak durulmalı.
Mağaza yokmu?
SAKIN BAKMA BUNLARA 480GB VAR 5 AYDIR KULLNAIYORUM Bİ SIKINTI GÖRMEDİMGameGaraj dan ben bu ssdyi çıkartsam bana ne önerirsiniz ve takabilir miyim birde. 350 tllik mağazdan ssd önerilebilir misiniz?
al ucuz ve güzelSAKIN BAKMA BUNLARA 480GB VAR 5 AYDIR KULLNAIYORUM Bİ SIKINTI GÖRMEDİM
Crystal Disk Info indirip ekran görüntüsü atar mısın?SAKIN BAKMA BUNLARA 480GB VAR 5 AYDIR KULLNAIYORUM Bİ SIKINTI GÖRMEDİM
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
al ucuz ve güzel
kaç mbCrystal Disk Info indirip ekran görüntüsü atar mısın?