Ethernet kablosu ve uzatma kablosu

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Merhabalar sevgili dostlarım,
Bugün aldığım PC için ethernet kablosu alacaktim yaklaşık 10-15m uzunluğunda.
Ethernet kablosunun kaliteli olmasini istiyorum internet üzerinden mi alayim yoksa herhangi bir elektrikçi dükkanından mı ve uzatma kablosu içinde dahil... Nereden almalıyım ve fark olur mu?

Fiber olduktan sonra hiçbir fark olmaz. Uzatma kablosu da çok zor bulunabilen bir şey değil beklemek istemiyorsan hemn çık al ama internet üzerinden kendine daha uygun fiyatlısını bulursun

İnternetten alabilirsiniz. Ürün açıklamalarından detaylı bilgi edip kaliteli bir tane seçebilirsiniz.

Fiber olduktan sonra hiçbir fark olmaz. Uzatma kablosu da çok zor bulunabilen bir şey değil beklemek istemiyorsan hemn çık al ama internet üzerinden kendine daha uygun fiyatlısını bulursun
Hocam internetim fiber değil Turktelekom hipernet kullaniyorum aldığım hiz degerleri ektedir. Ve 20 yasinda olduğum icin sokağa çıkamıyorum ? internette guzel bir uzatma kablosu bulabilir miyim

Öyleyse fiyat çok daha düşüyor zaten internet üzerinden biraz araştırıp yorumlara bakıp gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Bu arada sokağa çıkma yasağı için geçmiş olsun :D

Öyleyse fiyat çok daha düşüyor zaten internet üzerinden biraz araştırıp yorumlara bakıp gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Bu arada sokağa çıkma yasağı için geçmiş olsun :D
Sokağa çıkma yasağı iyi oldu diyebilirim gerçi çıkmıyordum ama ?
Tamamdır hocam bakayım etherner kablosuna ve uzatma kablosuna

Ethernet kablosunun kaliteli olmasini istiyorum internet üzerinden mi alayim yoksa herhangi bir elektrikçi dükkanından mı ve uzatma kablosu içinde dahil... Nereden almalıyım ve fark olur mu?
Cat 6 kablo işini görür.Tabi bazen aleminyum kablonun üstüne bakır kaplama olanları var onlar kalitesiz. Ona dikkat et. Birde 3x1.5 trr kablo işini görür uzatma kablo için.Fişi ve prizi kaliteli bilindik bir marka alabilirsin.Viko Makel vs.

Fark olmaz dostum internetten alabilirsin.

15 metre 1 cat6 al esnaf kazansın internete lüzum yok. Metresi 1 buçuk tl mi ne olması lazım. Cat6 olsun ama cat5 yada cat5e olmasın ona dikkat et kablonun üstünde yazar.

15 metre 1 cat6 al esnaf kazansın internete lüzum yok. Metresi 1 buçuk tl mi ne olması lazım. Cat6 olsun ama cat5 yada cat5e olmasın ona dikkat et kablonun üstünde yazar.
Catt ve cat6 arasında ciddi bir fark varmı ki?

Geri