[Anket] Hangi Tarayıcıyı Kullanıyorsunuz?

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ve iyi olduğunu düşünüyorsunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    219
Hocam insanlara Microsoft Edge sevdirmek için bir rehber hazırlayabilir misiniz? Ben uğraşmak istesem açardım şu ana kadar ama uğraşmak istemiyorum.
Olabilir aslında ama yapası gelmiyor insanın.
O kadar hazırlıyorsun ediyorsun rehberleri.
Babam sistem almıyordan az hit alıyor, az reaksiyon alıyor.
Çoğu kişi okumadım güzel diyip emeğini hiç ediyor.
O yüzden sallıyorum, yapasım gelmiyor. :D

Sık sık Browser değiştiririm.

Son düzenleme:
Edge kullananlar chromede ki şifrelerimi nasıl edge aktrabilirim. 100lerce şifre var .

Edge kullananlar chromede ki şifrelerimi nasıl edge aktrabilirim. 100lerce şifre var .
Kurduktan sonra sana soruyordu, Chrome bilgilerini aktar gibi bir şey yazıyordu. Onu onayladın mı?
Eğer onaylamadıysan aşağıdaki makaleye bakabilirsin.

Kurduktan sonra sana soruyordu, Chrome bilgilerini aktar gibi bir şey yazıyordu. Onu onayladın mı?
Aşağıya attığım makale işine yarayabilir.
Bookmarksları exportlayıp importladım. Geri kalanını yapamadım makaleye bakacağım. Sağ ol.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1598638651765.png

Şifreler ve ayarlar çıkmadı seçme kısmında bunlar vardı.

1598638651765.png

Bookmarksları exportlayıp importladım. Geri kalanını yapamadım makaleye bakacağım. Sağ ol.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Bilemiyorum dostum, Edge'i kurduktan sonra sana sorması lazımdı.

Bilemiyorum dostum, Edge'i kurduktan sonra sana sorması lazımdı.
Ben o zaman edgeyi silip geri yükleyeyim teşekkür ederim yardımlar için baktımda baya hızlıymış chromeden bile hızlı şu anda belki uzantı yüklemediğimdendir .

Opera GX kullanıyordum biraz önce önerileriniz ile Edge'ye geçtim güzel duruyor. Fakat alışkanlıkmıdır bilmem ama arama çubuğuna yazdığım zaman yandex çıkıyor insan biraz tuhaf oluyor :) Onun harici güzel.

1598639077486.png

Ya bu google.com olmuyor bir türlü nasıl yapabilirim google.com

Opera GX kullanıyordum biraz önce önerileriniz ile Edge'ye geçtim güzel duruyor. Fakat alışkanlıkmıdır bilmem ama arama çubuğuna yazdığım zaman yandex çıkıyor insan biraz tuhaf oluyor :) Onun harici güzel.
Onu düzeltmenin yolu var. Ayarlara gir, arama kısmına ''Adres çubuğu'' yaz, ardından Yandex yerine Google'ı seç.
Alıntıyı görüntüle
Ya bu google.com olmuyor bir türlü nasıl yapabilirim google.com
Sen sanırım eski Edge'i kurmuşsun, yeni Edge'in arayüzü böyle değil.

Bende google yok :D
Onu düzeltmenin yolu var. Ayarlara gir, arama kısmına ''Adres çubuğu'' yaz, ardından Yandex yerine Google'ı seç.

A ciddi misin ? bende diyorum ki neden yabancı sitelerdeki rehberler le uyuşmuyor :D teşekkürler.

Teşekkürler :)

Logosu bile değişmiş edgenin vay be nasıl bir cahilmişim.

Geri