Oyunlarda donma yaşıyorum?

Suwariba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,297
Arkadaşlar bu sistemle oyunda donma yaşıyorum sebebini anlamadım? Gta 5 de 180fps yim onda bile donuyor, bikere donduğunda 45fps ye düştü, oyun m2 ssd ye kurulu, msi afterburner dan baktığımda ekran kartım 70, işlemcim 65 derece. Ram kullanımım 7800mb falan. Birde çözünürlük maksimum 1914 x 1051 oluyor neden? Yardımcı olurmusunuz?

Ekran kartı driverini güncelle.

Arkadaşlar bu sistemle oyunda donma yaşıyorum sebebini anlamadım? Gta 5 de 180fps yim onda bile donuyor, bikere donduğunda 45fps ye düştü, oyun m2 ssd ye kurulu, msi afterburner dan baktığımda ekran kartım 70, işlemcim 65 derece. Ram kullanımım 7800mb falan. Birde çözünürlük maksimum 1914 x 1051 oluyor neden? Yardımcı olurmusunuz?
Knk bendede oluyodu gta da vsycn açtım fps sabitlendi düzeldii

Ssd nin hız testini yapabilirmisin ?

Benim microsoft hesabım yokmuşta açarken windows parolası diye bişey istedi onu nerden bulucağım?
o zaman

o zaman
indirdim şimdi ne yapacağım

Hocam eğer ram 8gb ise ve dediğiniz gibi 7.8 gb kullanılıyor ise sorun bence ram den. Şahsen bf5 de 8gb iken drop takılma vs. yaşıyordum. Dün bir 8gb daha aldım ve sorun tamamıyla çözüldü.(reklam verir gibi oldu bu da be) :) :) Yani bence sorun ram yetersizliği.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve bir tek bf5 de değil bu sorunu yaşadığım başka oyunda da çözüldü. Sonuç olarak sistem tek başına 3-3.5 gb ram kullanıyor.

1 hafta önce güncellemiştim

vsycn açtığımda 60 fps oluyo

nasıl yükleyeceğim anlamadım
Monitör hz ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,506
Üyeler