Oyun Önerisi

Reaksiyon skoru
110
Selam arkadaşlar, Benim açıkçası bilgisayar hayatım hemen hemen lolde geçti. Eskiden ps2 oynuyordum ama son 3 yıldır sürekli LoL oynuyordum ama farkettimki tüm oyunu boşa oynamışım çok feci derecede 3yılımı çöpe atmışım. Şimdi yeni yeni oyunlar oynamak istiyorum ama sistemim düşük ve hiç hikaye bazlı oyun oynamadım desem yeridir bi far cry 3 oynadım geçenlerde o kadar. Dediğim gibi önerileriniz nelerdir? şimdiden teşekkürler.

Sistemim düşük derken ekran kartını işlemcini vs yazarsan daha iyi oyunlar önerebiliriz

gta 5 arma 3 the forest crysis 2 gibi oyunları öneririm kolay gelsin umarım aradığını bulabilirsin

sadece moba oynadıysan seveceğin oyunları tahmin etmek zor
call of duty serisi efsanedir. gta serisi. assasins creed serisi . devil may cry serisi. battlefield serisi aklımdaki seriler bu kadar
sisteminin kaldıracağı max yapımlarına gelince diğerlerine geçersin

Selam arkadaşlar, Benim açıkçası bilgisayar hayatım hemen hemen lolde geçti. Eskiden ps2 oynuyordum ama son 3 yıldır sürekli LoL oynuyordum ama farkettimki tüm oyunu boşa oynamışım çok feci derecede 3yılımı çöpe atmışım. Şimdi yeni yeni oyunlar oynamak istiyorum ama sistemim düşük ve hiç hikaye bazlı oyun oynamadım desem yeridir bi far cry 3 oynadım geçenlerde o kadar. Dediğim gibi önerileriniz nelerdir? şimdiden teşekkürler.
Call of Duty ve Crysis serisine bir göz at derim.
Fps online point blank önerebilirim. Hikaye bazlı oyunlar da ise crysis özellikle de call of dutt önerebilirim.

Crysis.

AA ben dedim lole harcadığım zaman 6 yıl falan haram zıkkım olsun püü diyorum başlayanları soğutuyorum oyundan her neyse ben bunu PS4 le kırdım pc im kötü diye senin pc in ortalamaysa
-Mafia 2
-GTA SAN Andreas
-Tomb Raider
-Batman Serisi
-teltale bazı oyunları
-Journey

Sistemim Amd a10 7870k apu. Cs Go da bile 70fps zor alabiliyorum desem yeridir ona göre öneriler yaparsanız :)

Crysis serisine ve Call of duty serilerine bakacağım teşekkürler.

arkadaşlar bu sistem ile assassins creed syndicate, revelations veya unity oynayabilirmiyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,454
Üyeler
185,730
Son üye
Slayer424242
Geri