Yardım Birden fazla sorum var.

Chitaca

80+
Reaksiyon skoru
43
İlk başta Xiaomi Mi Wif Pro bakmıştım ama pcye ethernet ile bağlamak istiyorum daha yüksek hız almak için ama router kullanırsam direkt pcnin yanına koysam yine ethernet ile aldığımın aynısını mı alırım yoksa daha düşük bir hız mı alırım?
Router ı ethernet portlu alırsam wifi gibi mi olur yoksa internet hızım düşer mi?
Hangi routerı almamı önerirsiniz 200₺ maks. çıkabilirim.
Not: İnternet hızım 100mb.

Evin her yerinden çekiyorsa internet ağ genişletici alma kablo ile kullanmaya devam edebilirsin hızlarda hiç fark hissetmessin bende aldım xiaomi wifi pro ev büyük olduğu için sadece menzili genişletiyor kullanışlı alet

Evin her yerinden çekiyorsa internet ağ genişletici alma kablo ile kullanmaya devam edebilirsin hızlarda hiç fark hissetmessin bende aldım xiaomi wifi pro ev büyük olduğu için sadece menzili genişletiyor kullanışlı alet
Bunu alsam ethernet kablosu ile bağlasam yine 100mb alır mıyım yoksa yarı yarıya düşer mi?

Yerinde olsam modemi bilgisayarın yanına koyarim evin orta bolgesine de router koyarım hem kablo karmaşası olmaz hem de internetten hrrkes yararlanır.

Yerinde olsam modemi bilgisayarın yanına koyarim evin orta bolgesine de router koyarım hem kablo karmaşası olmaz hem de internetten hrrkes yararlanır.
öyle bir imkanım olsa varya neler neler yaparım ama annemler ortada kablo görmek istemediği için ve evin içini ona göre tadilat yaptıkları için modemi yerinden kıpırdatamıyorum.

öyle bir imkanım olsa varya neler neler yaparım ama annemler ortada kablo görmek istemediği için ve evin içini ona göre tadilat yaptıkları için modemi yerinden kıpırdatamıyorum.
Bende de öyleydi masanın yanına koy pc ye 1 metrelik kablo ile bağla evin ortasına router koyarsan çekmeyen yerler de çeker.

Geri