Hocam direkt 0 alacak mısınız? Aldınız mı daha almadınız mı ?Beyler ekran kartı 1650 gaming x işlemci ryzen 5 3600 ram 3000mhz 16gb bu anakart bunları destekler mi. Lütfen başka model önermeyin idaretenlik bunu alıyorum ileride değiştiricem
Alıcam usta bütçe şuanlık buraya elveriyor ileride daha iyi bi anakart alıcamHocam direkt 0 alacak mısınız? Aldınız mı daha almadınız mı ?
Ayrıca dediğiniz parçalarla uyumlu.
Eyvallah usta sağolasınUyumludur. Sorun olmaz.
3000mhz desteklemiyor galiba o öyle yazıyorUyumlu ama idareten B450M S2H alsan daha mantıklı olur.
Ekran kartı hariç 0 alıcamHocam direkt 0 alacak mısınız? Aldınız mı daha almadınız mı ?
Ayrıca dediğiniz parçalarla uyumlu.
3600MHz'ye kadar destekliyor.3000mhz desteklemiyor galiba o öyle yazıyor
Tamam o zaman üstad ona bakayım 9 10 ay idare etsin yeter3600MHz'ye kadar destekliyor.
Reis monitör olarak asus vp249qgr bu iyi midir ve hdmi ile 144hz alabilir miyimUyumlu ama idareten B450M S2H alsan daha mantıklı olur.
İyidir, monitörün kutusundan çıkan HDMI kablosuyla 144Hz alabilirsin.Reis monitör olarak asus vp249qgr bu iyi midir ve hdmi ile 144hz alabilir miyim
Tamamdır çok teşekkür ederimİyidir, monitörün kutusundan çıkan HDMI kablosuyla 144Hz alabilirsin.
Hocam b450m s2h varken neden onu alıoyrusunz ki?Alıcam usta bütçe şuanlık buraya elveriyor ileride daha iyi bi anakart alıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eyvallah usta sağolasın
3000mhz desteklemiyor galiba o öyle yazıyor
Ekran kartı hariç 0 alıcam
Reis ben 3000mhz desteklemiyor sanıyordum onun için şuan onu ekledim zaten arada 40 lira fark vardıHocam b450m s2h varken neden onu alıoyrusunz ki?