BySedat53
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
iyiyiizzz siz nasılsınız beyler karantina nasıl gidiyorkonuşalım , nasılsın bugün ?![]()
iyiyiizzz siz nasılsınız beyler karantina nasıl gidiyorkonuşalım , nasılsın bugün ?![]()
cidden var mı böyle bir şey?ödevleri yapmazsak sözlüye girceklermiş bide yaw eba serverları çok kötü giriyom atıyor 1 dk sonra :d
ben kalktığım gibi foruma girdimGünü aymayanlar toplansın![]()
güzel gidiyor okul yoKiyiyiizzz siz nasılsınız beyler karantina nasıl gidiyor
size ödev yine dün online sınav olduk matematiktenödevleri yapmazsak sözlüye girceklermiş bide yaw eba serverları çok kötü giriyom atıyor 1 dk sonra :d
sınavmısize ödev yine dün online sınav olduk matematikten![]()
lise kaçtasın?fen lisesinin yoğun temposundan sonra gamer olarak karantina o kadar iyi geldiki anlatamam dewamkee
9.sınıfım kurşun gibi geldi ortaokuldan sonra liselise kaçtasın?
niye yapmadınız diye sorarlarsa haksızlık olur belki evde int yokebadan bizimkilerde ödev veriyoda benim eba hesap yok televizyondan izleniyo diye açmadım okul açılırsa bittim inş açılmaz![]()
çokta sıkma be daha yolun çok ders çalış bol tekrar yap lise hayatın boyunca,çokta ipleri bırakma gene pc oyna,film izle hedefim ilk 500 fln değilse .s ben son sene başladım çalışmaya 70-80 bin sıralama hedefliyorum9.sınıfım kurşun gibi geldi ortaokuldan sonra lise