Tanrı Sizce Var mıdır ?

Peki kuran fizik,kimya ya da biyoloji kitabımıdır?
Sen ne bekliyorsun kurandan?
O sana doğruyu,erdemi,asıl önemli olan şeylerden bahseder.
Çıkıpta sana 2 şey mantıksız geliyorsa geriye kalan 1000 tane mantıklı cümleyi çöpe atamazsınn
daha konuşmayacağm üstümde baskı hissediyorum artık sanki deizmi, ateizmi ben bulmuşum gibi baskı yapıyorsunuz. ve rahatsız olmaya başladım.

Oturup sorguladıkları şeye bak. Sorgulayacağına şükret. Evrende bu kadar kanıt varken istedikleri tek şey Allah'ı görmek. Allah'ı gören bir peygamber vardı sanırım ama zihni onu algılayamayacak kadar yeterli olduğu için unutuyor. Böyle anlatınca saçma gibi gözüktü ama gerçek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim attığım videoda adam dünyadaki tüm dinleri deniyor.
Kusursuz olan tek bir din vardır. Videodan sebepleri öğrenebilirsiniz ya da gidin dünyayı dolaşın. İslamiyete kalben inanmak lazım. İçinde en ufak şüphe olmaması lazım.
Sorgulayacağına şükrette ne demek ya?

Tamda bunu diyecektim .
İlk başta bunu anlatıyor devamını izleyebilirsin.(bu arada videoyu kaldırmışlar başka bir kanal yüklemiş)
Hocam sözler köşkü yerine okuyabileceği bir kaynak yok mu ya bu sözler köşkü 0 objektif çünkü

Dağların olduğu yerde deprem olma olasılığı ova olan düz yerlerde deprem olma olasılığından kat kat fazladır

En çok tartışılan konu bu ha celal şengör sormuş ha başka biri sen cevaplıyacak mısın gideyim mi ?
Dostum linkini attığım videoda cevabı var .
Coğrafya dersine giren herkes bunu aklını kullanarak cevaplayabilir.

Sana
daha konuşmayacağm üstümde baskı hissediyorum artık sanki deizmi, ateizmi ben bulmuşum gibi baskı yapıyorsunuz. ve rahatsız olmaya başladım.
Hakaret eden olmadı ve baskıda kurmadık.

Tekrar edelim bilim değişken bişeydir ve bu normaldir ama bilim hep gerçek değildir ve zamanla değişir.

Sana

Hakaret eden olmadı ve baskıda kurmadık.
şimdiden dm kutusna 2 kişi mesaj yazdı. siz 3-4 kişi durmadan birşeyler yazıyorsunuz tek başıma her sorunun cevabını bekliyorsunuz ve hakareat yok dfemişsin ama merak etme hakaret edildi.

Sözler köşkü kaynak değil belirttikleri kaynak zaten bilim.

şimdiden dm kutusna 2 kişi mesaj yazdı. siz 3-4 kişi durmadan birşeyler yazıyorsunuz tek başıma her sorunun cevabını bekliyorsunuz ve hakareat yok dfemişsin ama merak etme hakaret edildi.
Ne zaman,En azından ben sana etmedim.

Gerçek olduğunu savunduğun bişeyin kanıtları varsa ve gerçekten inandırılabilir kanıtlarsa kabul ederiz zaten ama kanıt kalmayınca üzerinde baskı hissetmen normal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,700
Üyeler
184,343
Son üye
boraannnnn
Geri