Prof ESL
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,219
canın sağolsunVay çakal vayy. Bende . ne alaka diyorum. Hemen raporluyorum arkadaşı![]()
canın sağolsunVay çakal vayy. Bende . ne alaka diyorum. Hemen raporluyorum arkadaşı![]()
abdullah reis reklam yaptı o kadar nasıl kötü çıkıyorXFX kötü marka aga o zaman.
%100 fan hızında 84 derece görüyorsa ben daha XFX önermem.
Dostum benim böyle yargısız infaz yaptığına göre yaşın en fazla 12-13 sanırım. Yaşına vererekten senle tartışmayı düşünmüyorum. Lakin şunu bilmeni isterim, AMD kartı kötülemedim, kendim AMD kullanıyom laraporla ama ban yersem çocuğun PC sinyal gitmiyor yardımcı olamam
abdullah reis reklam yaptı o kadar nasıl kötü çıkıyor
(!)Abdullah'ın her önerdiği iyi mi oluyor?
reis kb sinirlendim ama yaşım 16 bu arada saygısızlık ettiysem kb ama bir anda sinirlendim ama yok amd kart falan yazıyon nvidia seviyom ama bende amd kullanıyomDostum benim böyle yargısız infaz yaptığına göre yaşın en fazla 12-13 sanırım. Yaşına vererekten senle tartışmayı düşünmüyorum. Lakin şunu bilmeni isterim, AMD kartı kötülemedim, kendim AMD kullanıyom laNiye kötüleyeyim. Ama doğruya doğru dedim. Şimdi uza istersen
![]()
Laf ağızdan bir kere çıkar, yaşına uygun davrandığın bir anda sinirlenmenden belli. Ergenlikten daha çıkamamışsın anlaşılanreis kb sinirlendim ama yaşım 16 bu arada saygısızlık ettiysem kb ama bir anda sinirlendim ama yok amd kart falan yazıyon nvidia seviyom ama bende amd kullanıyom
Ergenlikle ne alakası var reis ben saygısız biri asla değilim ama bence sen yorum yaparken faydalı yorum yapLaf ağızdan bir kere çıkar, yaşına uygun davrandığın bir anda sinirlenmenden belli. Ergenlikten daha çıkamamışsın anlaşılan
Bir dahakine dikkatli ol yorum yaparken.
Ben görmemiştim amaSS almanıza gerek yok, eski halini de görebiliyoruz.
Önceliğimiz saygı. "boş boş konuşuyorsun" vb. şekilde konuşmazsan hepimiz çok seviniriz.
Frisby 9320g kasa ayağımın altında yerde belki onun da etkisi vardırNormal değil 5C düşük olması gerekir. Kasanız nedir?