Rx 590 furmark testi normal midir

%99 fan hızı furmarkda gözüken değerse o %99 değil, mesela benim kartımın fanları 3500-4000 RPM e kadar çıkıyor fakat 2000 RPM de furmarkda %90 fan hızı diyor, takılma ona fakat yine ısınıyor ama 590 normaldir.

UV yapın.

normaldır fun mark test en fazla 84 85 ° görür bendede mevcut rx 590

raporla ama ban yersem çocuğun PC sinyal gitmiyor yardımcı olamam
Dostum benim böyle yargısız infaz yaptığına göre yaşın en fazla 12-13 sanırım. Yaşına vererekten senle tartışmayı düşünmüyorum. Lakin şunu bilmeni isterim, AMD kartı kötülemedim, kendim AMD kullanıyom la :D Niye kötüleyeyim. Ama doğruya doğru dedim. Şimdi uza istersen :)

Abdullah'ın her önerdiği iyi mi oluyor?
(!)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum benim böyle yargısız infaz yaptığına göre yaşın en fazla 12-13 sanırım. Yaşına vererekten senle tartışmayı düşünmüyorum. Lakin şunu bilmeni isterim, AMD kartı kötülemedim, kendim AMD kullanıyom la :D Niye kötüleyeyim. Ama doğruya doğru dedim. Şimdi uza istersen :)
reis kb sinirlendim ama yaşım 16 bu arada saygısızlık ettiysem kb ama bir anda sinirlendim ama yok amd kart falan yazıyon nvidia seviyom ama bende amd kullanıyom

reis kb sinirlendim ama yaşım 16 bu arada saygısızlık ettiysem kb ama bir anda sinirlendim ama yok amd kart falan yazıyon nvidia seviyom ama bende amd kullanıyom
Laf ağızdan bir kere çıkar, yaşına uygun davrandığın bir anda sinirlenmenden belli. Ergenlikten daha çıkamamışsın anlaşılan :)
Bir dahakine dikkatli ol yorum yaparken.

Laf ağızdan bir kere çıkar, yaşına uygun davrandığın bir anda sinirlenmenden belli. Ergenlikten daha çıkamamışsın anlaşılan :)
Bir dahakine dikkatli ol yorum yaparken.
Ergenlikle ne alakası var reis ben saygısız biri asla değilim ama bence sen yorum yaparken faydalı yorum yap

SS almanıza gerek yok, eski halini de görebiliyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,329
Üyeler
188,075
Son üye
ruzgargates
Geri