Fanboy dediğin Adam Corsair Kullanıyor ve param önceki Sene James Donkey almaya yetti kullandım Ve seneye param yeterse 1 TB Samsung 980 pro sunu alacam ne diyorsun burda illa olay çıkartıp milleti triger layıp adamın sorusunumu bölmeye çalışıyorsun ?Samsung'un kalitesi belli sevgili fanboy dostum. Samsung'un eti budu belli ama senin bu savunduğun eşek James'in ne olduğu belli değil kara kutu.![]()
Dostum 10 arkadaşım JD var ve sorun yok. Hem hala bilinmeyen markalara ürettirdiği hakkında kanıtında yok.@xKaanCKx
Kaan sustun birden brom.
DA forumun eski hali diye konu açtığımda da ''BeYler BuNu Qim YapTıysa KeNdİ EyçTieMelini YaZmıŞ YaNİ YaLağN'' demiştin.![]()
Ben daha önce bahsettiğiniz sorunları yaşayan görmedim. Bazı kişilerde windows kurarken problem oluyordu onda da iade alıyorlardı zaten
Boşver kaan alıp denemeyen insan konuşuyor salla geçDostum 10 arkadaşım JD var ve sorun yok. Hem hala bilinmeyen markalara ürettirdiği hakkında kanıtında yok.
Bunda hak vermiyorum sana.Tamam bilader konunun başındada dediğim gibi gidip Samsung alabilirsiniz onda da gitsin verileriniz anlarsınız teknik servis ne diyorASDASASD
Dediğim gibi ürünlerinin dandikliğinden ve kalitesizliğinden bunu anlayabilirsin çok zor bir şey değil.Dostum 10 arkadaşım JD var ve sorun yok. Hem hala bilinmeyen markalara ürettirdiği hakkında kanıtında yok.
Samsungdada aynı sorunlar olabiliyor.
BX500 mü JD 480GB mi?Dediğim gibi ürünlerinin dandikliğinden ve kalitesizliğinden bunu anlayabilirsin çok zor bir şey değil.
Giden hiçbir veri katıhalde olan diskten hayatta kurtaramazsın o şirketlere yapılan ve eğer içersinde şirketin kaderini değiştirecek veriler varsa anca öyle zaten şirket bu SSD leri almadan önce anlaşıyor eğer verilerim giderse kurtarma şansınız olacakmı diye !