James Donkey Yeni SSD!

denemelik önceden 120 gb almıştım performansı hala çok iyi bence fanboyluğu bırakıp bir şans vermek en iyisidir.

Samsung'un kalitesi belli sevgili fanboy dostum. Samsung'un eti budu belli ama senin bu savunduğun eşek James'in ne olduğu belli değil kara kutu. :D
Fanboy dediğin Adam Corsair Kullanıyor ve param önceki Sene James Donkey almaya yetti kullandım Ve seneye param yeterse 1 TB Samsung 980 pro sunu alacam ne diyorsun burda illa olay çıkartıp milleti triger layıp adamın sorusunumu bölmeye çalışıyorsun ?

Ben bu markayı sevmiyorum şahsen güvenmem Eşek James'e.

@xKaanCKx
Kaan sustun birden brom. :D
DA forumun eski hali diye konu açtığımda da ''BeYler BuNu Qim YapTıysa KeNdİ EyçTieMelini YaZmıŞ YaNİ YaLağN'' demiştin. :)

Tamam bilader konunun başındada dediğim gibi gidip Samsung alabilirsiniz onda da gitsin verileriniz anlarsınız teknik servis ne diyor :DASDASASD

@xKaanCKx
Kaan sustun birden brom. :D
DA forumun eski hali diye konu açtığımda da ''BeYler BuNu Qim YapTıysa KeNdİ EyçTieMelini YaZmıŞ YaNİ YaLağN'' demiştin. :)
Dostum 10 arkadaşım JD var ve sorun yok. Hem hala bilinmeyen markalara ürettirdiği hakkında kanıtında yok.

Tamam bilader konunun başındada dediğim gibi gidip Samsung alabilirsiniz onda da gitsin verileriniz anlarsınız teknik servis ne diyor :DASDASASD
Bunda hak vermiyorum sana.

Giden hiçbir veri katıhalde olan diskten hayatta kurtaramazsın o şirketlere yapılan ve eğer içersinde şirketin kaderini değiştirecek veriler varsa anca öyle zaten şirket bu SSD leri almadan önce anlaşıyor eğer verilerim giderse kurtarma şansınız olacakmı diye !

SSD hakkında yeterli bilgi verilmemiş.
3D Nand yazmışlar, ayrıntısına girmemişler.
Tüm teknik bilgilerini detaylı olarak belirtirlerse düşünülebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,548
Üyeler
187,526
Son üye
semiersoy
Geri