RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,931
? Marka çin menşei zaten.
? Marka çin menşei zaten.
200TB ömrü ne zaman bitireceksin sorarım sana ben 1 senede 10 TB bitirdim corsair MP510 480GB modelinin ve sürekle kullanmaktayım daha 800TB ömrü var nasıl bitecek ???Değiştirmeleri belki iyi bir şey ama içindeki verilerim kaybolduktan sonra değiştirilmesinin pek de bir önemi olmadığını düşünüyorum.
ve kaliteli samsung bile alsan adam sana 600TB ömür veriyor ve bu ömür bitmeden önce verilerin giderse kurtaramam diyor sadece yenisini veririm diyor anca büyük şirketlerde kurtarabilirlerse kurtarıyorlar.200TB ömrü ne zaman bitireceksin sorarım sana ben 1 senede 10 TB bitirdim corsair MP510 480GB modelinin ve sürekle kullanmaktayım daha 800TB ömrü var nasıl bitecek ???
Eğer merdiven altı üretilen ürünleri sattığının kanıtını istiyorsanız parçalarının kalitesizliğinden ve kıytırıklığından anlayabilirsiniz.? Marka çin menşei zaten.
Bitmekle alakası olan bir durum değil, normal kullanımda fişi çektiği durumlar var.200TB ömrü ne zaman bitireceksin sorarım sana ben 1 senede 10 TB bitirdim corsair MP510 480GB modelinin ve sürekle kullanmaktayım daha 800TB ömrü var nasıl bitecek ???
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve kaliteli samsung bile alsan adam sana 600TB ömür veriyor ve bu ömür bitmeden önce verilerin giderse kurtaramam diyor sadece yenisini veririm diyor anca büyük şirketlerde kurtarabilirlerse kurtarıyorlar.
ÇİN markalı diye ürünü kötüleyemem hala senin dediğinin bir kanıtı yok. Başka çinli markaların üstüne etiket basıyoruz yazmıyor orda.Shenzhen Mahu Çin menşei'li bir firma. Eee Kaan kanıt istiyordun al sana kapı gibi kanıt.
Kendi sitesinde bile ürünle ilgili bilgi verilmeyen markanın SSD'siydi değil mi bu?ÇİN markalı diye ürünü kötüleyemem hala senin dediğinin bir kanıtı yok. Başka çinli markaların üstüne etiket basıyoruz yazmıyor orda.
Yazmaz tabii bu adamlar kafasız mı? Tabii ki yazmaz.ÇİN markalı diye ürünü kötüleyemem hala senin dediğinin bir kanıtı yok. Başka çinli markaların üstüne etiket basıyoruz yazmıyor orda.
Samsung da arkasında baktığında Made in KOREA diyor onu ne yapacaz çinde değilShenzhen Mahu Çin menşei'li bir firma. Eee Kaan kanıt istiyordun al sana kapı gibi kanıt.
O zaman kanıtın olmayan bir şeyi söylersen yalancı olmuş oluyorsun.Yazmaz tabii bu adamlar kafasız mı? Tabii ki yazmaz.
Ben daha önce bahsettiğiniz sorunları yaşayan görmedim. Bazı kişilerde windows kurarken problem oluyordu onda da iade alıyorlardı zatenKendi sitesinde bile ürünle ilgili bilgi verilmeyen markanın SSD'siydi değil mi bu?
Samsung Güney kore firması.Samsung da arkasında baktığında Made in KOREA diyor onu ne yapacaz çinde değil![]()
Samsung koreş irketi zaten. JD de çin şirketi.Samsung da arkasında baktığında Made in KOREA diyor onu ne yapacaz çinde değil![]()
Samsung'un kalitesi belli sevgili fanboy dostum. Samsung'un eti budu belli ama senin bu savunduğun eşek James'in ne olduğu belli değil kara kutu.Samsung da arkasında baktığında Made in KOREA diyor onu ne yapacaz çinde değil![]()
Samsung da bunun garantisini vermiyor bana bağlı bişey değil sadece sana yapar veririm diyor istersen müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin Mekanik Disk değil bunun içindeki veriyi bir şekilde kurtarabilirsin demiyorum içindeki katı bellek gittimi bütün verin gider NET !!!!Bitmekle alakası olan bir durum değil, normal kullanımda fişi çektiği durumlar var.