işlemcin ne ?işlemcim bazı oyunlara girdiğim zaman 80 derece oluyor sizce bu normalmi işlemciye zarar verirmi
Fps sorunu yasarsın kasanin soğumasını iyilestirmen lazımişlemcim bazı oyunlara girdiğim zaman 80 derece oluyor sizce bu normalmi işlemciye zarar verirmi
yok pek bi zarar vermez sanırım 90 nı geçince işlemci hasar görmeye başlıyor bence macunları bi değiştirişlemcim bazı oyunlara girdiğim zaman 80 derece oluyor sizce bu normalmi işlemciye zarar verirmi
laptop mu kasa mı?işlemcim bazı oyunlara girdiğim zaman 80 derece oluyor sizce bu normalmi işlemciye zarar verirmi
Laptobumda i5 5200 var 87 92 derece arasinda çalışıyor 5yildir faal olarak kullanıyorum bir sorun yaşamadım performans kaybı oluyor lakin 4 saat kullaniyorsam son 1 saat bir kayıp oluyorişlemcim bazı oyunlara girdiğim zaman 80 derece oluyor sizce bu normalmi işlemciye zarar verirmi
100 derecede veya üstünde oda pinlerin hassas yapısından dolayıyok pek bi zarar vermez sanırım 90 nı geçince işlemci hasar görmeye başlıyor bence macunları bi değiştir
aynen dostum100 derecede veya üstünde oda pinlerin hassas yapısından dolayı