- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,993
Benim 5700 XT rahat 2100 MHz oluyor 
Bencede. Benim kartın bloğu yetersiz ondan yemiyor. Fullicem en sonunda power limiti cayır cayır yanacakNitro+ TUF EVO ve RedDevil modelleri 2000 MHz' in üstüne çıkabilir bence
Fiyat ve performansanlamında 5700xt alınabilir2070s vs 5700xt artık daha anlamlı![]()
Yeni AMD Radeon Driverı İle RX 5700 XT'nin Performansı Arttı! | Donanim Arşivi
AMD'nin RX 5700 XT ekran kartı fiyat/performans oranının yüksek olmasıyla birlikte ilgi çeken bir model olmuştu. RX 5700 modeli RTX 2060 Super iledonanimarsivi.com
arkadaşlar 20.8.3 sürümündemi bu artış oldu yoksa yeni sürüm mü gelcek
Hocam ayn8sını dlss 1.0. da yapıyor?Olay avantajla bitmiyor. BU avantajlardan kaçını kullanıcaksın? AMD İmage Sharping mesela çok iyi bir teknoloji. DLSS' in FPS arttırmayan hali. Görüntü güzelleşiyor.
Hangi model? Driver sorunu varmı?Benim 5700 XT rahat 2100 MHz oluyor![]()
aga o SE ya, bende Pulse var zerre olmuyor. Modelden modele baya fark ediyor. Ama yinede Nvidia kadar O.C. potansiyeli yokBenim 5700 XT rahat 2100 MHz oluyor![]()
DLSS 1.0 boş bir teknoloji. Çok bir faydası yok. Olay 2.0Hocam ayn8sını dlss 1.0. da yapıyor?
ha o % kaçta olmalı? benim fpsyi baya artırıyor özellikle hareketli oyunlarda ama %kaçta olmalıOlay avantajla bitmiyor. BU avantajlardan kaçını kullanıcaksın? AMD İmage Sharping mesela çok iyi bir teknoloji. DLSS' in FPS arttırmayan hali. Görüntü güzelleşiyor.
Olay DLSS 2.1DLSS 1.0 boş bir teknoloji. Çok bir faydası yok. Olay 2.0
Dlss 1.0. quality mode değil mi?DLSS 1.0 boş bir teknoloji. Çok bir faydası yok. Olay 2.0
Nitro+ var onda, driver sorunu yok.Hangi model? Driver sorunu varmı?