Modemde bu tür bir virüs var mı?

MAGnus201

80+
Reaksiyon skoru
113
Şifremi değiştirmeme rağmen bir cihaz kablosuzda bizden hariç girili olarak gözüküyor ve interneti çok fazla harcıyor. Modem için böyle bi virüs var mıdır? Yoksa da bu şahsın cihazına sızmak gibi bir imkanım var mı? (Kali Linux kullanıyorum öneriye açığım)

Modem için böyle bi virüs var mıdır?
Sana sızmıştır değiştirdiğin şifreyi görüyordur. Modem arayüzünden MAC adreslerini kontrol et ve MAC adreslerini arayabileceğin sitelere bak belki hangi cihaz olduğunu bulursun eğer bulamazsan da MAC Filter ile çok internet kullanan MAC i kara listeye al veya kendi MAC Adresini beyaz listeye al.

Şifremi değiştirmeme rağmen bir cihaz kablosuzda bizden hariç girili olarak gözüküyor ve interneti çok fazla harcıyor. Modem için böyle bi virüs var mıdır? Yoksa da bu şahsın cihazına sızmak gibi bir imkanım var mı? (Kali Linux kullanıyorum öneriye açığım)
Mac adresini yasakla.

Ayrıca kapsamlı şekilde kullanıyor olsan ne böyle konu açardın ne de yardım isterdin. Normal kullanım için Mint i öneririm.
Kali kuran herkes kendini hacker sanıyor durum böyle.

Aslına bakarsanız yeni kurmuştum böyle bir aşağılamaya gerek yoktu. İkincisi ise yapabileceğim bir yol varsa en azından öğrenirdim kendimi hacker olarak ima etmemişim.
Kali linux normal bir kullanıcı için gereksiz hacking tool yazılımları içeriyor kurma amacınız nedir?

Geri