Evet orası mesh biliyorum sadece serin tutsun yeter bana rgb bişe arıyorumEğer fanları koyduğun taraf mesh ya da boş ise iyi bir hava sirkülasyonu sağlar ama ekran kartını sandığın kadar soğutmaz. Tüm sistemi rahatlatır ama direk ekran kartında aman aman bir soğutma sağlamaz
pek etki edeceğini sanmıyorum koyacagın fanı egzoz olarak mı yoksa ıcerıye hava vermesı ıcın mı kullanacaksın2 fan koysam üst tarafa soğutmaya etki eder mi? Ekran kartımı kaç derece etkiler?
- Kasam Dark diamond pro mesh
Egzoz daha iyi olur .İçeriye hava mı verim egzoz mu? Hangisi daha iyi olur? Hava vermek diye düşündüm
bilemiyorum ama ıcerı verrse daha ıyı olur gıbıme geldıİçeriye hava mı verim egzoz mu? Hangisi daha iyi olur? Hava vermek diye düşündüm
Ben egzoz olarak kullaniyorum 4 5 derece fark ediyorİçeriye hava mı verim egzoz mu? Hangisi daha iyi olur? Hava vermek diye düşündüm
ısınan hava yükselir egzoz daha iyibilemiyorum ama ıcerı verrse daha ıyı olur gıbıme geldı
Bendede benim işlemcim ısınıyordu yan kapagını açıyordum öyle yapincada hem tozlaniyor hemde sinek falan giriyordu bende 1tane daha fan aldım tam işlemcinin ustune taktım işlemciden gelen ısıyı direk dışarı atiyor ama ekran kartına hiçbir etkisi olmuyor haberin olsunKasanın önünde 3 fan var arkada 1 egzoz var
Tamamdır teşekkür ediyorumBendede benim işlemcim ısınıyordu yan kapagını açıyordum öyle yapincada hem tozlaniyor hemde sinek falan giriyordu bende 1tane daha fan aldım tam işlemcinin ustune taktım işlemciden gelen ısıyı direk dışarı atiyor ama ekran kartına hiçbir etkisi olmuyor haberin olsun