İNCEHESAP Güvenilir mi?

Reaksiyon skoru
11
Öncelikle yakın bir tarihte yeni bir bilgisayar toplamayı planlıyorum ve bunu ince hesaptan almayı düşünüyorum.Fakat insan ister istemez şüpheleniyor aklımda bazı sorular var
1-)Ürünü aldım ve misal veriyorum ekran kartımın chipsetinde hata var.Bu durumda ne yapacağım?
2-)İnce hesap güvenilir mi ?

Sorun olursa geri yollarsın, onlar da değişim yapacaktır.
İncehesap güvenilir bir yer.

Güvenilir, parça hatası sebebiyle kasayı geri gönderirsin

benim kuzenim incehesaptan bilgisayar aldı 5 milyara. Hiç bir problem çıkmadı. Arıza marıza çıkmadı. Cayır cayır da kullanıyor. Problem yaşayacağını düşünmüyorum.

İncehesap güvenilir ve ürünlerde sıkıntı olursa iletişime geçip rahatlıkla değişim yapabilirsin

İncehesap güvenilir ve fiyatları uygun. Sorun olursa ilgilenirler. Müşteri temsilcileride ilgililer,öneririm.

Ben daha önce sistem almadın itopyadan aldım ama yeni bi sistem alasım var İncehesap ı düsünüyorum
Bence ve çevreme göre güvenilir forumlara filan baktım

Sorun olursa geri yollarsın, onlar da değişim yapacaktır.
İncehesap güvenilir bir yer.
Sitesine girip baktım kutunun ambalajının açılmamış olması gibi vb koşullar yazmışlar.Eğer bir arıza varsa kutu açılımında kargocuya tutanak tutturmamız istenmiş .İnsanın aklına şey geliyor : kasa kurulumunu falan abi kapıda beklerken mi yapıcaz yani :)

Sitesine girip baktım kutunun ambalajının açılmamış olması gibi vb koşullar yazmışlar.Eğer bir arıza varsa kutu açılımında kargocuya tutanak tutturmamız istenmiş .İnsanın aklına şey geliyor : kasa kurulumunu falan abi kapıda beklerken mi yapıcaz yani :)
Evet o saçmalık, bir sürü firma bunu söylüyor :D

Geri