hocam sıkıntıdan patlıyorum salla bir gün gecen hafta cuma verdim
aga benim kasadan görüntü gelmiyor geri gönderecem ama PCI kablosunu taktiğim zaman bende de dışarı taşıyordu ve kapağı kapanmıyordu
itopyadan aldıgıma pisman oldum gibi ya bendede aynı hata olursaaga benim kasadan görüntü gelmiyor geri gönderecem ama PCI kablosunu taktiğim zaman bende de dışarı taşıyordu ve kapağı kapanmıyordu
her şeyi denedim olmuyor, monitörde de sıkıntı yok, aradım adamları geri göndericem baksınlar diye kargo numarası verdiler ups den kurye çağırıyorum kurye reddediyor gelmiyor, şaka gibi olaynasıl görüntü gelmez ya aradın mı müşteri hizmetlerini ne diyorlar?
her şeyi denedim olmuyor, monitörde de sıkıntı yok, aradım adamları geri göndericem baksınlar diye kargo numarası verdiler ups den kurye çağırıyorum kurye reddediyor gelmiyor, şaka gibi olay
Belki başarmıştır ve bilgisayara programları kuruyordur...
Umarım.
Dediğim gibi hiç anlamıyor değilim ama masaüstü PC toplamadım hangi kablo ne işe yarıyor nereye giriyor bilmiyorum videolardan yaparım diyordum. Şu kasa, anakart auro sync RGB muhabbeti de kafamı karıştırıyor uyumlu çalışır mı RGB ler
olm bende bekliyom cok sıkıldım düsünsenize hasarli geliyo filan 2 haftada ordan allahhhhh
ne yaptı acaba inanılmaz meraktayım şuan
aga benim kasadan görüntü gelmiyor geri gönderecem ama PCI kablosunu taktiğim zaman bende de dışarı taşıyordu ve kapağı kapanmıyordu
nasıl görüntü gelmez ya aradın mı müşteri hizmetlerini ne diyorlar?
itopyadan aldıgıma pisman oldum gibi ya bendede aynı hata olursa
Büyük haber geldimi .d ÇÖZDÜM SONUNDA!Arkadaşlar ben pes ediyorum. Umarım PC çalışmıştır şuan ayar yapıyosundur. Hepinize cümleten iyi geceler.
OLEY BEBüyük haber geldimi .d ÇÖZDÜM SONUNDA!
kanka inşallah olmaz sebebini de anlayamadım ki ramlari teker teker denedim bios pilini çıkarıp taktım kasa açılıyor bütün fanlar dönüyor ekran kartı da dönüyor ama görüntü yokhocam valla bende bekliyorum acaba bendede aynı sorun olur mu
HELAL BE NASIL BECERDİNBüyük haber geldimi .d ÇÖZDÜM SONUNDA!
Aga gözümüz yollarda kaldı nerelerdesin haber versene yaBüyük haber geldimi .d ÇÖZDÜM SONUNDA!