Da-3 Sistemi olanlar bakın bi

aga benim kasadan görüntü gelmiyor geri gönderecem ama PCI kablosunu taktiğim zaman bende de dışarı taşıyordu ve kapağı kapanmıyordu

Arkadaşlar ben pes ediyorum. Umarım pc çalışmıştır şuan ayar yapıyosundur. Hepinize cümleten iyi geceler.

nasıl görüntü gelmez ya aradın mı müşteri hizmetlerini ne diyorlar?
her şeyi denedim olmuyor, monitörde de sıkıntı yok, aradım adamları geri göndericem baksınlar diye kargo numarası verdiler ups den kurye çağırıyorum kurye reddediyor gelmiyor, şaka gibi olay

her şeyi denedim olmuyor, monitörde de sıkıntı yok, aradım adamları geri göndericem baksınlar diye kargo numarası verdiler ups den kurye çağırıyorum kurye reddediyor gelmiyor, şaka gibi olay

hocam valla bende bekliyorum acaba bendede aynı sorun olur mu

Belki başarmıştır ve bilgisayara programları kuruyordur...
Umarım.
Dediğim gibi hiç anlamıyor değilim ama masaüstü PC toplamadım hangi kablo ne işe yarıyor nereye giriyor bilmiyorum videolardan yaparım diyordum. Şu kasa, anakart auro sync RGB muhabbeti de kafamı karıştırıyor uyumlu çalışır mı RGB ler
olm bende bekliyom cok sıkıldım düsünsenize hasarli geliyo filan 2 haftada ordan allahhhhh
ne yaptı acaba inanılmaz meraktayım şuan
aga benim kasadan görüntü gelmiyor geri gönderecem ama PCI kablosunu taktiğim zaman bende de dışarı taşıyordu ve kapağı kapanmıyordu
nasıl görüntü gelmez ya aradın mı müşteri hizmetlerini ne diyorlar?
itopyadan aldıgıma pisman oldum gibi ya bendede aynı hata olursa
Arkadaşlar ben pes ediyorum. Umarım PC çalışmıştır şuan ayar yapıyosundur. Hepinize cümleten iyi geceler.
Büyük haber geldimi .d ÇÖZDÜM SONUNDA!

Ekler

• 16002897641955276541614759338606.jpg
    16002897641955276541614759338606.jpg
    1.8 MB · Hit: 35
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,897
Üyeler
189,343