PC TAK DİYE KAPANIYOR

Reaksiyon skoru
144
Arkadaşlar pc kendiliğinden kapanıyor ıslak olmayan bir bezle silmiştim ama anakartı vs. De değil sadece kasanın alt tarafını sildim ve her şeyi denedim soğutucuyu çıkarıp taktım Ramin birini çıkarttım denedim power kablosunu değiştirdim denedim ancak geçmedi. Problem ne olabilir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de Windows düzgğn yüklenmemiş gibi görünüyor diye mavi ekran gelmişti

Arkadaşlar PC kendiliğinden kapanıyor ıslak olmayan bir bezle silmiştim ama anakartı vs. De değil sadece kasanın alt tarafını sildim ve her şeyi denedim soğutucuyu çıkarıp taktım Ramin birini çıkarttım denedim power kablosunu değiştirdim denedim ancak geçmedi. Problem ne olabilir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de Windows düzgğn yüklenmemiş gibi görünüyor diye mavi ekran gelmişti
açılmadan mı kapanıyoo
açılıyo 10dk. falan sonra mı kapanıyoo
olayı aç azcık

Neden kızgın attın CPU fanı çıkartmış termal macun kurumuştur yenile dedim

10 dk sonra kapanıyo heralde hemen kapanamaz bende de vardı bu sorun bilgisayarcıya götürdüm yaptı.
Sıcaklık değerleri gayet normal işlemci 60 70 derece yükte ekran kartı 73 75

Bazen ekrana görüntü bile gelmeden bazen dersin veya oyunun ortasında

Direk mi kapanıyor yoksa bir hata veriyor mu?

Eğer mavi ekran hatası ile kapanıyorsa
Dll files-fixer yükleyip bilgisayarını bir tara eksik dosyalar çıkacaktır ben o programla (''Bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı'') mavi ekran hatasını çözmüştüm

Eğer direk kapanıyorsa
Tüm kabloları taktığından emin ol takılı olan kabloları da bir çıkar tak istersen
ramleri ve ekran kartının anakarta bağlanan kısımlarını çok bastırmadan silgi ile silebilirsin

O format atar ekstra bir şey yapmaz.

Direk mi kapanıyor yoksa bir hata veriyor mu?

Eğer mavi ekran hatası ile kapanıyorsa
Dll files-fixer yükleyip bilgisayarını bir tara eksik dosyalar çıkacaktır ben o programla (''Bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı'') mavi ekran hatasını çözmüştüm

Eğer direk kapanıyorsa
Tüm kabloları taktığından emin ol takılı olan kabloları da bir çıkar tak istersen
ramleri ve ekran kartının anakarta bağlanan kısımlarını çok bastırmadan silgi ile silebilirsin
Hata vermeden kapanıyor açılırken mavi ekran veriyor yeniden başlatıp açıyorum pc yi söylediklerini deneyeceğim

Geri