Merhaba Arkdaşlar asus vg32vq monitör alıcam tavsiyesi olan veya ürün hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi şimdiden çok tşk ederim. Ürün alınca geniş incelemesini bu sayfa yapacağım şimdiden yapacağınız yorumlar için teşekürler..
aynen dediğiniz gibi en ucuz sitelere baktığımda 3500 tl aşağı yok ben curved ve 32 arıyorum önere bileceğiniz farklı bir monitör var mı şimdiden tşklerBence 2k özellik için 144hz olan bir monitör e 2500 TL den fazla vermek mantıklı değil.O parayı vericeğime XL2546 alırdım.
tabii ki bu senin kararın.
Ders anlatımda olacak öğrencilere evde uzaktan eğitim başladığı için arada sırada oyunda oynuyorumSadece yazılım mı yapıcaksın?
Başka bir arkadaşda vardıda sadece yazılım için kullanacağım dedi bende karıştırdım kusura bakma.Ders anlatımda olacak öğrencilere evde uzaktan eğitim başladığı için arada sırada oyunda oynuyorum![]()
estf ne dmek yinede cevaplarınız için tşk ederimBaşka bir arkadaşda vardıda sadece yazılım için kullanacağım dedi bende karıştırdım kusura bakma.
Bana sorarsanız 24 inç yeterli.32 inç gereksiz büyük gelebilir sizede.Ders anlatımda olacak öğrencilere evde uzaktan eğitim başladığı için arada sırada oyunda oynuyorum![]()
Şuan vg278qr kullanıyorum fakat curved ve büyük bir monitore geçeyim dedimBana sorarsanız 24 inç yeterli.32 inç gereksiz büyük gelebilir sizede.
fiyat aralığı 2000 -3500 olsa çok iyi olurNe kadarlık monitör arıyorsun söylersen eğer daha yardımcı olabilirim.
Benim önereceğim 2 monitörün 24 ve 27 inç i mevcut belki beğenirsin diye atayım dedim.fiyat aralığı 2000 -3500 olsa çok iyi olur
Her ikiside 240 hz ve çok kaliteli ürünler.Benim önereceğim 2 monitörün 24 ve 27 inç i mevcut belki beğenirsin diye atayım dedim.
![]()
Asus ROG Strix XG258Q 24.5" 1 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG258Q 24.5" 1 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus ROG Strix XG258Q 24.5" 1 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com