ASUS ROG STRIX Z490-E GAMING VS ASUSROG Strix X570-E Gaming Hangisi Sizce ?

Soru hep aynı yere cıkıyor intel seçersem pişman olurmuyum yada Amd seçersem pişman olurmuyum Anakart seçimine göre işlemci seçicem 2 ucu boklu deynek Siz olsaydınız ?
Ben olsaydım amd nin 8 ekimde yapacağı 4000 serisi konferansını beklerdim ki bekliyorum ondan sonra işlemcileri iyiyse amd kötü ise intel i7 10700k alırdım

İŞLEMCİ ALMADIM DAHA DURUMA GÖRE İŞLEMCİ ALICAM ANAKART KARAR VERİRSEM İNTEL AMD ARASINDA KALDIM KISACASI
Caps lock kapa.
Şimdi gidip 3100 takarsan x570 e yazık olur.
Ve Z490 a 10900K takarsan olur.
Ama bunların ikisi karşılaştırılamaz.
İkisi de gayet güzel Anakartlar ve AMD ve intel üzmez.

Soru hep aynı yere cıkıyor intel seçersem pişman olurmuyum yada Amd seçersem pişman olurmuyum Anakart seçimine göre işlemci seçicem 2 ucu boklu deynek Siz olsaydınız ?
Kendim x470 aorus gaming 7 ve ryzen 3600 kullanıyorum hem oyun hemde video işlemede memnunum.

Caps lock kapa.
Şimdi gidip 3100 takarsan x570 e yazık olur.
Ve Z490 a 10900K takarsan olur.
Ama bunların ikisi karşılaştırılamaz.
İkisi de gayet güzel Anakartlar ve AMD ve intel üzmez.
Yorumunuz için teşekkür ederim

Soru hep aynı yere cıkıyor intel seçersem pişman olurmuyum yada Amd seçersem pişman olurmuyum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soru hep aynı yere cıkıyor intel seçersem pişman olurmuyum yada Amd seçersem pişman olurmuyum Sizce hangisi
Bütçen yüksekse İntel Düşükse AMD tercih et hocam

Markete gittim, Karpuz mu alsam yoksa Ekmek mi?

İŞLEMCİ ALMADIM DAHA DURUMA GÖRE İŞLEMCİ ALICAM ANAKART KARAR VERİRSEM İNTEL AMD ARASINDA KALDIM KISACASI
Dostum Ben İntel Fanboyuyum Z490 anakart alacaksan İntel Muhteşem olur bence ama z490 anakart almayacaksan AMD al

Geri