bennedendogdum
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 719
Çok biliyorsunuz"iyi kavga edecek adam lazım" böyle konu mu olur **
Çok biliyorsunuz"iyi kavga edecek adam lazım" böyle konu mu olur **
o kullanılıyor zaten. boş yere sürekli raporlayan kişiler uyarı yiyorAyrıca rapor sistemin daha iyi kullanılmasını saglamak da lazım.
ya git karıştırma şurayı boş boş konu açıp bir de savunuyorsunÇok biliyorsunuz
Mantıklı mı ? Çok biliyorsunuz demek ne demek ?Çok biliyorsunuz
Öyle demek istememiştim, rapor sistemini kullanmak yerine mesela yöneticileri etiketliyorlar. Bu da yanlış bir şey.o kullanılıyor zaten. boş yere sürekli raporlayan kişiler uyarı yiyor
Arkadaşlar popomda sivilce çıktı benim için çook önemli(!)
o kullanılıyor zaten. boş yere sürekli raporlayan kişiler uyarı yiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya git karıştırma şurayı boş boş konu açıp bir de savunuyorsun
Konu dışının amacı bu degil mi zaten?Mantıklı mı ? Çok biliyorsunuz demek ne demek ?
Değil.Konu dışının amacı bu degil mi zaten?
Ben konu dışı amacım: İyi kavga edecek adam. (!)Konu dışının amacı bu degil mi zaten?
Ayıp diyip konumun altında yok boyle boyum var soyle ezerim yok su kadar kilom var gibi şeyleri dedikten sonra bunları "senin" söylemen komik olduher şeyin bir adabı var. senin yaptığın ayıp.
Ayıp diyip konumun altında yok boyle boyum var soyle ezerim yok su kadar kilom var gibi şeyleri dedikten sonra bunları "senin" söylemen komik oldu
herkes yazmış, bende trolüne yazdım. zaten yazmadan önce raporladım konuyu.Ayıp diyip konumun altında yok boyle boyum var soyle ezerim yok su kadar kilom var gibi şeyleri dedikten sonra bunları "senin" söylemen komik oldu