Arkadaşlar Bunlar arasında hangi kart

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,641
Arkadaşlar kafam çok karişti ya ilk kez pc alcam yardım edermisiniz simdi ben bunlar arasinda hangisi alim çok isinmasin rahatsiz edicek sekilde 90 95 derce gormeyen olsun kasam cooler master mb511 ben bunlar arasinda hangisni alim linkler:

Stokta yok suan gigabyte fiyati 3400 felandi

Ya palit ya inno3d
İnno3d nvidianın kendi markası

Arkadaşlar kafam çok karişti ya ilk kez PC alcam yardım edermisiniz simdi ben bunlar arasinda hangisi alim çok isinmasin rahatsiz edicek sekilde 90 95 derce gormeyen olsun kasam cooler master mb511 ben bunlar arasinda hangisni alim linkler:

En ucuzunu alın hepsi hemen hemen aynı.

Arkadaşlar kafam çok karişti ya ilk kez PC alcam yardım edermisiniz simdi ben bunlar arasinda hangisi alim çok isinmasin rahatsiz edicek sekilde 90 95 derce gormeyen olsun kasam cooler master mb511 ben bunlar arasinda hangisni alim linkler:

hepsi çok güzel karar vereemiyor insan :)

İnno3d alabilirsin. Zaten hepsi neredeyse aynı seç kafana göre. Bu arada ilk baştakinin linki karışmış herhalde palit super yazıyor.

İnno3d alabilirsin. Zaten hepsi neredeyse aynı seç kafana göre. Bu arada ilk baştakinin linki karışmış herhalde palit super yazıyor.
Yo karismadi ben koydum rtx 2060 super o palit markasinin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hepsi nerdeyse ayniysa palit secsem hem super iyi mi yoksa inno3D mü alim

Performans olarak hepsi aynı ama Gigabyte'ın fiyatı çok uçuk değilse ben Gigabyte seçerim. Yazılım konusunda aşırı başaralı.

2060S varken niye soruyorsunuz ki :D

Performans olarak hepsi aynı ama Gigabyte'ın fiyatı çok uçuk değilse ben Gigabyte seçerim. Yazılım konusunda aşırı başaralı.
Hocam 2060S var daha mantıklı olur ayrıca Palit kötü marka değil alınabilir bence.

2060S varken niye soruyorsunuz ki :D

Hocam 2060S var daha mantıklı olur ayrıca Palit kötü marka değil alınabilir bence.
Peki onun haricinden eğer 2060s olmasaydi msi ventus modeli iyi mi?

Geri