SinanFx
80+
- Reaksiyon skoru
- 167
tabikide bu sorgulanmaz bir şeyTmm bu ekran karta disppay port girisi var dimi
tabikide bu sorgulanmaz bir şeyTmm bu ekran karta disppay port girisi var dimi
coilwhine nedir hocam?vaybe ben haziran ayında ondan 100tl daha ucuza msi rtx2060super gaming modelini aldımama CoilWhine ile geldi
![]()
Tmm bu ekran karta disppay port girisi var dimi
Ekran kartıma undervolt yapıldı. O yüzden önceki sıcaklıkları bilmiyorum.Bir soeun yasadinmi kartta bide oyunlarda sicaklik degerlerin ne
Bide inno3d nasilTmm peki bisey daha sorcam msi ventus modeli linkteki nasıl iyi midir sadece soruyorum çok isiniyormu zaten cok isinsalar bile uv yapariz
Suan jac derece aliyorsun pekiEkran kartıma undervolt yapıldı. O yüzden önceki sıcaklıkları bilmiyorum.
2060S.Arkadaşlar kafam çok karişti ya ilk kez PC alcam yardım edermisiniz simdi ben bunlar arasinda hangisi alim çok isinmasin rahatsiz edicek sekilde 90 95 derce gormeyen olsun kasam cooler master mb511 ben bunlar arasinda hangisni alim linkler:
![]()
Palit GeForce RTX 2060 Super Dual 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Palit GeForce RTX 2060 Super Dual 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Inno3D GeForce RTX 2060 Twin X2 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Inno3D GeForce RTX 2060 Twin X2 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Galax GeForce RTX 2060 1-Click OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Galax GeForce RTX 2060 1-Click OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
MSI GeForce RTX 2060 Ventus XS 6G OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
MSI GeForce RTX 2060 Ventus XS 6G OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Stokta yok suan gigabyte fiyati 3400 felandi
![]()
Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bazı kartların bobinlerinden tısss diye bi' ses gelir, işte o CoilWhine'dir.coilwhine nedir hocam?
pubg cs go oyununu açtığımda ekran kartından cızz vızz diye sesler geliyor bonbinler sallanıyormuş alt tab saniyesinde yaptığım anda gidiyor oyundan yüksek fps almakla alakalıymış sanırımcoilwhine nedir hocam?