DA Forum Hangi İSS'yi Seçiyor ?

F/P İnternet Servis Sağlayıcı Anketi

• Türk Telekom

Oylar: 21 30.0%
  • Superonline

Oylar: 7 10.0%
  • Vodafone Net

Oylar: 3 4.3%
  • TurkNet

Oylar: 15 21.4%
  • Millenicom

Oylar: 10 14.3%
  • Netspeed

Oylar: 4 5.7%
  • ExtraNet

Oylar: 0 0.0%
  • Turksat KabloNet

Oylar: 10 14.3%

• Oy kullanan toplam üye
    70
  • Anket kapatıldı .
Bastır Türknet. :)

türk telekom güzel

Bu arada mevcut Servis Sağlayıcım Ne diye soracak olursanız.

Sponsorlu Video İntrosu. Dın dındındındın.

Türk Telekom.
120TL'ye Sadece İnternet, Ekstra 30TL İle De Her şey dahil Tivibu Hizmeti alıyorum. Aynı zamanda 24 Ay beleş muud premium, vitamin, tivibu go ve aylık 2GB TT WİFİ.
Test Sonucum Da Aşağıdadır.
Ekran Görüntüsü (46).png

Son düzenleme:
Metro hattı çektirin bakın keyfinize. Alın size fiber :)
Direkt içeriye kadar geliyorr. Dezavantajı pahalı olması. Taahhüt imzalayıp birkaç gsm hattı alırsanız 2 bin lira gibi bir rakama 50/50 alabiliyorsunuz.

1600802231978.png

Burada fiberin girdiği yerde link ışığı sönük çünkü hatta arıza olmuştu o esnada çekmiştim :)

Şuraya da bir speedtest iliştireyim. Hattı aktif 20 kişi kullanırken ve wifi ile yapılan test.

1600802741045.png

Son düzenleme:
Direkt içeriye kadar geliyorr. Dezavantajı pahalı olması. Taahhüt imzalayıp birkaç gsm hattı alırsanız 2 bin lira gibi bir rakama 50/50 alabiliyorsunuz.

Alıntıyı görüntüle
Burada fiberin girdiği yerde link ışığı sönük çünkü hatta arıza olmuştu o esnada çekmiştim :)
Reis benim ev bunun kapladığı yer kadar 😂😂

Türknet tercih ederdim.

Alıntıyı görüntüle
Vay be. abdullah abi benim konuya cevap yazdı. Diğer Yöneticiler de. bi mert abi kalmıştı. hoşgeldin reis.
e tabi 300metre ileriden wifi sinyali aldın bunu da yaparsın 😀
Pardon 400mt.

binamda kablonet altyapısı olsaydı mutlaka onu tercih ederdim. bina yapımında duvarların içine kameraları izlediğimiz dvr sistemine bağlanması için kablo hatları çekildiği için bi altyapı gelse çok rahat kullanılır. yani şu anki kablolarla kablo internet müthişş kullanılır ama kablonet ortada yok. 😞
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu anda hangi paketi kullanıyorsun ve nasıl sence ?

Reis benim ev bunun kapladığı yer kadar 😂😂
neden türknet ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: ync_
binamda kablonet altyapısı olsaydı mutlaka onu tercih ederdim. bina yapımında duvarların içine kameraları izlediğimiz dvr sistemine bağlanması için kablo hatları çekildiği için bi altyapı gelse çok rahat kullanılır. yani şu anki kablolarla kablo internet müthişş kullanılır ama kablonet ortada yok. 😞

şu anda hangi paketi kullanıyorsun ve nasıl sence ?

neden türknet ?
Çünkü türknet kullanıyorum ve memnunum.

Geri