türk telekom internet soruları

modemi her akşam kapatıyorum modemim zyixell
🤔.
aşağıdaki kutudan sana gelen kablo yenilense. bir de modem 4-5 yaşında falan ise değişir. anca o zaman. ama telekom'a da söyleyin durumu.

Bu tür kayıplar her internet sağlayıcısında oluyor, TT ile iletişime geçsenizde pek takacaklarını sanmıyorum maalesef.
takmıyolar zaten allah onların belasını versin 60 tl fatura dediler 77tl gelmeye başladı her aya artıyo internetide ayrım yamalak veriyolar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

🤔.
aşağıdaki kutudan sana gelen kablo yenilense. bir de modem 4-5 yaşında falan ise değişir. anca o zaman. ama telekom'a da söyleyin durumu.
modem 2 yaşıda kabloyuda yeni çektirdik 1 hafta olmadı çektireli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çünkü Türk Telekom kullanıyorsun.
malesef

biz arıyoruz açmıyolar
444 0 375'i ara. hizmet no, hizmet aldığın tel no veya tc kimlik no gir. ana menüyü okuyacak. 6'ya bas. oradan da tekşifre için 1 falan dediği an 6'ya bas. müşteri hizmetlerine bağlanırsın. açıyorlar.

444 0 375'i ara. hizmet no, hizmet aldığın tel no veya tc kimlik no gir. ana menüyü okuyacak. 6'ya bas. oradan da tekşifre için 1 falan dediği an 6'ya bas. müşteri hizmetlerine bağlanırsın. açıyorlar.
aradık malesef 1 saat bekletiyo o kötü şarkılarını dinliyoz 1 saat

aradık malesef 1 saat bekletiyo o kötü şarkılarını dinliyoz 1 saat
Fİ BER LEEEEEEE. FİBERLE. bana dinletmediler. yani max 10dk dinlemişimdir. o da gece aradığım için. gece müşteri hizmetleri daha az olduğu için daha az kişi telefonlara bakıyor. 7/24 açıklar.

Türk Telekom'u arayıp söylersen o 6 hızı da alamazsın :d

bendede oluyor hatta konu açcaktım download 16dan 9a düştü

Geri