vgaterian
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Arkadaslar da3 sistemim yeni geldi test sonuclari nasil sizce birde islemci sicakligina nerden bakabilirim bilmiyorum yardimci oluraaniz sevinirim
Knk saniyelik bir şey oGPU 86 derece görmüş fazla gibi.
Orda canı çıkıyor işlemcinin o 86 oranın stok soğutucu ile gayet yeterliGPU 86 derece görmüş fazla gibi.
genelde kaç acaba? 82 dereceyi geçmiyorsa sıkıntı yokKnk saniyelik bir şey o
işlemci değil GPU o.Knk saniyelik bir şey o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Orda canı çıkıyor işlemcinin o 86 oranın stok soğutucu ile gayet yeterli
Ekran kartı 73 fps veriyor ortalama sicaklik konusunda biraz artmış gibi aynen ama zaten o test dip noktası olayın stok soğutucu ile ağır oyun oynamayı onermemgenelde kaç acaba? 82 dereceyi geçmiyorsa sıkıntı yok
işlemci değil GPU o.
Zaten işlemci için değil ekran kartı için dedimEkran kartı 73 fps veriyor ortalama sicaklik konusunda biraz artmış gibi aynen ama zaten o test dip noktası olayın stok soğutucu ile ağır oyun oynamayı onermem
Zaten işlemci için değil ekran kartı için dedim. Bir arkadaşta daha vardı 80 dereceyi geçmemişti aynı testte. Zaten anlık 79 dereceymiş SS alırken bir sıkıntı yok gibi
Zaten o kart ısınma sorunluydu ondan normal. Merak etmeyin o seviyelerde kullanmanıza gerek yok. @RevDeisDou ya da @keremcnsz24 ile undervolt yapın 67 derecelere düşerŞu an 82 83 derecelerde gpu genelde o civarda kaliyor normal mi
İşlemcinin düzgün çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabilirim peki, bilgin var mı dostum?Zaten o kart ısınma sorunluydu ondan normal. Merak etmeyin o seviyelerde kullanmanıza gerek yok. @RevDeisDou ya da @keremcnsz24 ile undervolt yapın 67 derecelere düşer
Furkan, stress test'i 1 saat yapılmış. Galiba o yüzden ısındı.Zaten o kart ısınma sorunluydu ondan normal. Merak etmeyin o seviyelerde kullanmanıza gerek yok. @RevDeisDou ya da @keremcnsz24 ile undervolt yapın 67 derecelere düşer
o zaman çok iyiHocam, 1 saatlik stress test'i ne ?
Furkan, stress test'i 1 saat yapılmış. Galiba o yüzden ısındı.
yok en iyisini yaptın normal sıcaklıklar.Yanlış mı yapmsim pek bilgim yok dostum kusura bakma