Ryzen master da stabil değeri buldunmubaşlıkta gördüğünüz gibi asus b450m plus gaming anakartım ryzen 3600 işlemcim var. lakin bu anakart üzerinden bir türlü o.c yapamadım işlemciye. Bana bi yardımcı olabilir misiniz. acaba.
başlıkta gördüğünüz gibi asus b450m plus gaming anakartım ryzen 3600 işlemcim var. lakin bu anakart üzerinden bir türlü o.c yapamadım işlemciye. Bana bi yardımcı olabilir misiniz. acaba.
aynen öyle amd ryzen master ile yapıyorum ama bunu biosa geçiremiyorum..Olurum, ayarları BIOS'a mı geçirmek istiyorsunuz?
aynen öyle amd ryzen master ile yapıyorum ama bunu biosa geçiremiyorum..
1.1 4200 e de stabil çalışıyor. lakin ben daha garanti olsun diye 4100 e sabitlemek istiyorum.Ryzen master da stabil değeri buldunmu
1.1 volt 4100.Ayarlarını söyle bana.
ayrıca ekran karıma uv yapmak isityorum onda da daha önce yardımcı olduğunu gördüm. bana da yardım eder misin.Ayarlarını söyle bana.
1.1 4200 e de stabil çalışıyor. lakin ben daha garanti olsun diye 4100 e sabitlemek istiyorum.
ayrıca ekran karıma uv yapmak isityorum onda da daha önce yardımcı olduğunu gördüm. bana da yardım eder misin.
tamam yapıyorum hemen.Şimdi BIOS'a gir, F7 bas, Ai Tweaker sekmesine gir, CPU Core Ratio ayarını 41.00 yap, VDDCR CPU Voltage ayarını offset mode al, sonra altta 2 tane daha yazı çıkıcak, onlardan bir tanesi + olur, eğer + ise öyle kalsın, onun altında VDDR CPU Offset Voltage yazar, onun üstüne gel ve + bas ama sadece 1 kere bas, orada 0.0006V gibi ufak bir değer olacak, sonra F10 bas kaydederek çık.
Sonra senden stabil mi diye anlamak için 2-3 bir şey isteyeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ederim.
Yaptım. Ben bunu yapıyordum ama hiç 0.0006 volt denemiyordum olmuyorduŞimdi BIOS'a gir, F7 bas, Ai Tweaker sekmesine gir, CPU Core Ratio ayarını 41.00 yap, VDDCR CPU Voltage ayarını offset mode al, sonra altta 2 tane daha yazı çıkıcak, onlardan bir tanesi + olur, eğer + ise öyle kalsın, onun altında VDDR CPU Offset Voltage yazar, onun üstüne gel ve + bas ama sadece 1 kere bas, orada 0.0006V gibi ufak bir değer olacak, sonra F10 bas kaydederek çık.
Sonra senden stabil mi diye anlamak için 2-3 bir şey isteyeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ederim.
Yaptım. Ben bunu yapıyordum ama hiç 0.0006 volt denemiyordum olmuyordu![]()
occt var o işe yarar mı yoksa illa prime 95 indireyim mi ?Şimdi PC açıldıysa senden 2 tane uygulama indirmeni istiyorum.
Prime95 ve Core Temp.
occt var o işe yarar mı yoksa illa prime 95 indireyim mi ?
indirdim''illa'' Prime95 indir.
Core Temp'de indir.