Bu sistem nasıl ? Apu

Bence daha bilindik marka SSDlere yönelin. SSD kronik sorunlu çıka bilir. Net değildir tabii ki ama ihtimali var.

Bence ikinci el ekran kartlı toplamalısın.

SSD'yi Crucial BX500 ile değiştirin. Bir de masaüstü Ryzen 4000 APU'larını beklerseniz güzel olur eğer seçeneklere eklenirse. Firmaya sorabilirsiniz gelir mi diye. Bir de dediğiniz gibi RAM de alın bunun aynısı olsa çok iyi olur. Bir de A320 chipsetler hakkında pek bilgim yoktur ama pek önerilmiyor. Yükseltmeyecekseniz alınabilir.

@crazyreign belki aydınlatırsın beni A320 konusunda :D

Kadim lafı söylemeden olmaz. 2. el de toplanabilir.

Oynucağım tek oyun csgo ve valorant başka bisey yok suanlik bu sistem yeter bana.
Hocam aynı fiyata daha fazla performans diyoruz ama?Cs de 100 alırken 200 alırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSD'yi Crucial BX500 ile değiştirin. Bir de masaüstü Ryzen 4000 APU'larını beklerseniz güzel olur eğer seçeneklere eklenirse. Firmaya sorabilirsiniz gelir mi diye. Bir de dediğiniz gibi RAM de alın bunun aynısı olsa çok iyi olur. Bir de A320 chipsetler hakkında pek bilgim yoktur ama pek önerilmiyor. Yükseltmeyecekseniz alınabilir.

@crazyreign belki aydınlatırsın beni A320 konusunda :D

Kadim lafı söylemeden olmaz. 2. el de toplanabilir.
BX 500 Isınma sorunlu.
@xKaanCKx kullanıyor(kullanamıyor) çok ısınıyor diyor.
Yeni nesil ryzen apuların içindeki dahili gpular daha düşürülmüş diye biliyorum.

Hocam aynı fiyata daha fazla performans diyoruz ama?Cs de 100 alırken 200 alırsın.

BX 500 Isınma sorunlu.
@xKaanCKx kullanıyor(kullanamıyor) çok ısınıyor diyor.
Yeni nesil ryzen apuların içindeki dahili gpular daha düşürülmüş diye biliyorum.
O zaman SSD'yi sistemden çıkartıp bunu al.

O zaman SSD'yi sistemden çıkartıp bunu al.
Fiyat itopyaya göre baya ucuzzz.

Apacer Panther öneririm.
O çok iyi sanki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,800
Üyeler
188,168
Son üye